AcasăNewsSe aduc „stranieri” pentru comisiile de plagiat!

Se aduc „stranieri” pentru comisiile de plagiat!

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru alearga precum hamsterul pe rotita din cusca, cautand cu disperare o solutie pentru ca, fie si din a patra incercare, sa poata raporta ca si-a indeplinit misiunea din Guvern si sa anunte ca fostul ministru de Interne a plagiat.

Verificările privind doctoratele lui Petre Tobă şi Florentin Pandele o iau de la început

Astfel ca, dupa ce o a treia comisie de lucru si-a exprimat parerea oficiala cu privire la inexistenta plagiatului dupa niste texte aruncate pe internet la peste patru ani dupa sustinerea tezei de doctorat al lui Petre Toba, CNATDCU a decis sa se mai infiinteze inca o comisie, deja a patra! Iar in aceasta bulibaseala totala a intrat si Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea urmand sa fie si el verificat la doctorat de o alta comisie, care nu se stie cum se va forma si mai ales cand! Sau, mai stii, probabil ca se va trage la sorti componenta ei, pana va iesi asa cum doresc cei care au dat aceasta comanda…

Sa vina Tismaneanu!

Florin Pandele

Pentru ca altfel se ajunge la solutia ridicata deja la „fileul” lui Mircea Dumitru privind aducerea unor profesori straini care studiaza musai in strainatate, ca sa-si dea cu parerea despre aceste lucrari si sa combata inclusiv concluziile softului anti-plagiat. Asa ca, pentru a nu se mai prelungi la nesfarsit toata aceasta mascarada, poate ca ministrul Educatiei va impune printr-un ordin de ministru ca membrii noii Comisii de lucru a CNATDCU sa fie exact cei care au facut sesizarea pe internet. Adica profesorii romani care activeaza in strainatate Cristian Dogaru, Lucian Ancu, Horia Cornean si, bineinteles, Vladimir Tismaneanu! Si poate de-abia atunci va iesi cum trebuia de la inceput, mai ales ca deja reduta Internelor a si fost acaparata si miza nu mai este chiar atat de mare!

author avatar
Toni Matei
481 afisari

2 COMENTARII

  1. Dle Dumitru gandeste-te ce vei face a doua zi ,daca psd castiga alegerile,ocheste un atelier scoalq cat mai departe de ochii baietilor ca va fi vai de popnetul tau ,pe slugi nimeni nu-i ajuta .Esti intr-un joc periculos pe care l-ai amplificat iresponsabil ,dar baietii uita dar nu iarta .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger