AcasăNewsScut uman la funeraliile unei sportive UCISE in ATACUL de la Boston!

Scut uman la funeraliile unei sportive UCISE in ATACUL de la Boston!

Sute de voluntari au stat de paza la funeraliile lui Krystle Campbell, una dintre sportivele care si-au pierdut viata in atentatul terorist de la Boston. Peste 350 de persoane au format un scut uman pentru a proteja cortegiul funerar.

Sindicatul Teamsters Local 25 a hotarat sa formeze un scut uman la funeraliile sportivei, dupa ce membrii sectei “Westboro Baptist Chrurch” au anuntat ca vor protesta in timpul inmormantarii, scrie Huffington Post .

Astfel, mai bine de 350 de persoane, membre ale sindicatului, au format un scut uman, pentru ca membrii familiei lui Krystle Campbell sa nu aiba parte de neplaceri.  “Facem un lucru firesc. Familia merita sa vada o ceremonie pasnica, decent, fara proteste”, a afirmat liderul Teamsters, Sean O’Brien, potrivit aceleiasi surse.

Secta Wesboro Baptist Church este cunoscuta pentru mai multe proteste pe care le-a organizat la inmormantarile unor personalitati sau ale unor militari, invocand “mania si pedeapsa lui Dumnezeu”.

In principiu acestia organizau manifestatii impotriva homosexualilor, o campania foarte agresiva a acestui cult. Sectantii si-au anuntat intentia de a demonstra la funeraliile sportivei, pentru ca Massachusetts, stat care are capitala la Boston, este primul stat american in care casatoria intre persoanele de acelasi sex a fost legalizata.

Boston Globe a anuntat, marti, ca amenintarile nu au fost puse in practica, iar membrii sectei nu au venit sa protesteze.

Atleta Krystle Campbell a fost ucisa in timpul atentantului terorist de la maratonul din Boston.

Foto: Huffington Post

author avatar
Alina Costache
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger