AcasăNewsScurgere de gaze la o gradinita din Pitesti

Scurgere de gaze la o gradinita din Pitesti

(foto:dinromania.com)

O ingrijitoare de la o gradinita din Pitesti a simtit miros de gaz, luni dimineata. Au fost chemati pompierii, iar alimentarea cu gaz in zona a fost oprita. Copiii au fost trimisi acasa. Autoritatile spun ca in zona nu este niciun pericol ca se lucreaza pentru remedierea defectiunii.

(foto:dinromania.com)

Una dintre ingrijitoarele care lucreaza la gradinita pitesteana a anuntat conducerea unitatii ca a simtit miros de gaz, atat in cladire, cat si in exterior. Au fost sunati pompierii, iar la fata locului au sosit si reprezentanti ai Distrigaz Pitesti, potrivit Mediafax. Alimentarea cu gaze in zona a fost oprita pana cand se vor stabili cauzele producerii incidentului si se va remedia problema. Din primele informatii, se pare ca teava de gaze care alimenteaza unitatea de invatamant, aflata la suprafata, era fisurata din cauza zapezii si a turturilor de gheata care au cazut peste ea.

Copiii au fost trimisi acasa, pana la finalul acestei zile gradinita ramanand inchisa. „In momentul in care s-a semnalat incidentul, in imobil erau ingrijitoarea, o alta persoana adulta si un copil, ulterior au mai venit copii cu parinti, dar s-a decis trimiterea tuturor acasa, astazi (n.r. – luni) suspendandu-se procesul de invatamant. (…) Livrarea de gaz metan a fost sistata, iar reprezentantii Distrigaz lucreaza pentru remedierea defectiunii. Nu este niciun pericol, s-a aplicat procedura”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, lt Madalina Epure.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger