AcasăNewsScupirea caldurii micsoreaza chiria

Scupirea caldurii micsoreaza chiria

Din cauza costului ridicat al intretinerii, proprietarii care inchirieaza locuinte vor fi nevoiti sa mai lase la pret

Proprietarii de apartamente scoase la inchiriat sunt obligati sa mai lase la pret, dupa ce autoritatile au recunoscut ca, in iarna, costurile cu intretinerea vor fi duble.

Din cauza costului ridicat al intretinerii, proprietarii care inchirieaza locuinte vor fi nevoiti sa mai lase la pret

Lovitura sub centura pentru cei care sperau ca odata cu venirea toamnei si inceperea facultatilor vor reusi sa-si inchirieze apartamentele/garsonierele la un pret bunicel. Scumpirea caldurii a bagat spaima in potentialii chiriasi care se gandesc de doua ori inainte de se arunca la locuinte costisitoare. “Valoarea activelor si chiria vor continua un trend descendent. Pe masura ce costurile cu intretinerea vor creste semnificativ, chiriasii vor cauta sa isi ajusteze bugetul familial”, au precizat specialistii din domeniul imobiliar.

Modificarile vor aparea dupa ce aproape jumatate de an chiriile au fost stabile. Astfel, in luna august, chiria medie perceputa pentru o garsoniera amplasata intr-un bloc vechi din Bucuresti a fost de 231 euro/luna, pentru un apartament cu doua camere de 315 euro/luna, pentru unul cu trei camere de 452 euro/luna, iar la patru camere aceasta a ajuns la 658 euro/luna.

author avatar
eNational
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger