AcasăNewsScumpirea carnii naste monstri in Marea Britanie

Scumpirea carnii naste monstri in Marea Britanie

Crima organizata din Marea Britanie are o noua tinta: oile de calitate. Bande inarmate impusca ovinele pentru a vinde carnea la negru!

Carcasele oilor care nu au fost gasite de criminali prezinta impuscaturi de aproape, „ingrijite”

O turma de oi de la ferma din Northampton a fost atacata de o banda inarmata, care a intrat in tarc noaptea si a tras la gramada intr-o turma de oi, folosind pusti cu amortizor. Au fost ucise in jur de 30 de ovine, 26 dintre acestea fiind furate. Politia britanica nu s-a mai confruntat pana acum cu o infractiune de o asemenea anvergura. Insa, in ultimul an s-a constatat inmultirea infractiunilor in mediul rural, in special furturi de pasari si animale mari, ca vaci, porci, oi, din cauza scumpirii excesive a carnii. Fermierii au fost pagubiti cu cinci milioane de lire.

Impuscate in gat

Un miel impuscat in gat a supravietuit, pentru ca glontul a avut o traiectorie neletala

Acum a actionat o banda complexa, experimentata si bine organizata. Oile de tipul celor ucise la ferma particulara din Northampton sunt recunoscute in zona ca cele mai scumpe, un miel costand 75 de lire. Ovinele au fost impuscate in gat, pentru a nu gauri carcasa. Cateva zile inainte de macel, a fost vazuta o dubita cu trei ocupanti. Politia a avertizat toti macelarii, proprietarii de depozite de carne si populatia sa nu achizitioneze carne de miel decat de la producatorii care dovedesc provenienta produsului. Intre timp, se fac razii pentru a se descoperi locul unde se transeaza ilegal carnea animalelor furate.

 

 

 

author avatar
Adina Mutar
841 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger