AcasăNewsScrisoarea prin care i se cere demisia lui Dragnea. Cine o semneaza

Scrisoarea prin care i se cere demisia lui Dragnea. Cine o semneaza

Liderul PSD, greu de arestat

Trei nume sonore din cadrul PSD-ului semneaza, miercuri, in numele unui „comitat de initiativa”, o scrisoare care a ajuns, in urma cu scurta vreme, in atentia opiniei publice.

In primul rand, va spunem ca semnatarii sunt – in ordine – vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepresedinte al PSD, Gabriela Firea, de asemenea vicepresedinte al formatiunii social-democrate si Primar al capitalei, dar si Adrian Tutuianu, vicepresedinte al Senatului si, respectiv, al Partidului Social Democrat.

In scrisoarea adresata numarului 1 in PSD si membrilor Comitetului Executiv National, se vorbeste despre o „situatie de criza” si se formuleaza 19 solicitari, sub forma unor „propuneri”, prima dintre ele fiind „demisia imediata a domnului Liviu Nicolae Dragnea din functia de presedinte al Partidului si din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor”.

Totodata, se propune ca Viorica Dancila sa asigure interimatul in fruntea PSD, pana la viitorul Congres Extraordinar, cerut a fi organizat in prima parte a anului viitor.

Si se aduce in atentie faptul ca „Partidul Social Democrat scade in preferintele electoratului, cercetarile sociologice indicand o optiune de vot cuprinsa intre 25%-30%, cu mult sub scorul obtinut de partid la alegerile parlamentare din anul 2016 (47%). De asemenea, presedintele partidului, Liviu Nicolae Dragnea, este cotat in sondajele de opinie cu 7%-12% din preferintele electoratului, cu mult sub cota partidului, fiind de altfel cel mai contestat lider politic din Romania ultimilor ani”.

166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Is mai multi astia sunt mai importanti mai sunt primari de sector multi ce vor inca anonimat da si altii din pulime de la pesdele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger