AcasăNewsScrisoarea lui Gica Popescu: „Nu vreau disensiune, nici compasiune”

Scrisoarea lui Gica Popescu: „Nu vreau disensiune, nici compasiune”

Gica Popescu sustine, intr-o scrisoare remisa „mediafax.ro”, ca multumeste pentru „gandurile bune”, dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru „cel mai greu meci al vietii”, iar pentru asta are nevoie de „mai putina patima si multa liniste”.

Gica Popescu asteapta motivarea instantei Curtii de Apel

Fostul capitan al Barcelonei face apel la calm in aceasta perioada dificila pentru el si familia sa. Redam integral scrisoarea unuia dintre liderii „Generatiei de Aur”: „Dragii mei, s-a discutat mult in aceste ultime zile despre mine. S-a dezbatut si mai mult. Au fost lansate subiecte si teme care nu au legatura cu intentiile mele. Au fost lansate si promovate unele initiative publice destinate mie. Va multumesc pentru toate gandurile voastre bune, ele fiind un real suport pentru mine si familia mea! Este o perioada extrem de dificila pentru mine si cei apropiati mie. Accept ca, asa cum am invatat din cariera sportiva, viata are si urcusuri si coborasuri. Tehnic vorbind, astept motivarea deciziei luate de catre instanta in data de 4 martie. Mai apoi, voi decide calea de urmat. Imi place sa cred ca am fost si voi ramane un om puternic. Nu vreau ca situatia in care ma aflu sa nasca nici disensiune, nici compasiune. Este o perioada in care lupta este cu mine insumi. Eu, omul Gica Popescu, ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele. Pentru asta am nevoie de increderea voastra, mai putina patima si multa liniste. Al vostru, Gica Popescu”.
In 4 martie, Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv la inchisoare cu executare pe toti cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, la acel moment candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal, primind o condamnare de trei ani, o luna si zece zile. In favoarea gratierii lui Gica Popescu s-au pronuntat mai multe personalitati, dar si oameni politici, printre care Valeriu Zgonea, Crin Antonescu si premierul Victor Ponta, in nume personal, existand si o petitie on-line in acest sens.

author avatar
National
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger