AcasăNewsScrisoare otravita trimisa lui Obama, dupa masacrul din Boston

Scrisoare otravita trimisa lui Obama, dupa masacrul din Boston

Obama isi da banii la Fed, in loc sa-i dea functionarilor

Alerta in Statele Unite. O persoana ramasa inca necunoscuta a incercat sa-i trimita presedintelui american o scrisoare continand o substanta toxica.

Plicul otravit a fost descoperit, marti, la un controlul la care este supusa corespondenta, inainte de a ajunge la Obama. Scrisoarea continand urme suspecte, cel mai probabil de ricina, a ajuns pe mana Serviciilor Secrete.

Oficialii incearca sa dea de urma expeditorului. Plicul a fost trimis de la o adresa din Memphis, potrivit Fox News.  Totul s-a intamplat la doar cateva ore dupa ce senatorului Roger Wicker ii fusese trimisa o scrisoare continand urme de ricina. Autoritatile iau in calcul ipoteza ca ar fi vorba de aceeasi persoana care a expediat ambele scrisori.

Dupa masacrul de la Boston, autoritatile americane au primit mai multe alarme privind existenta unor colete suspecte- unul dintre acestea chiar in aeroportul La Guardia, din New York. Americanii sunt in stare de soc dupa producerea celor doua explozii care au ucis trei oameni si au ranit alti 180, , luni dupa-amiaza. Pentru moment oficialii nu au anuntat daca au un suspect, insa Obama a dat asigurari ca autorii actului terorist de la Boston vor fi prinsi si deferiti justitiei.

621 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger