AcasăNewsScorpions: "Va fi un uragan rock'n'roll la Cluj"

Scorpions: „Va fi un uragan rock’n’roll la Cluj”

Solistul trupei Scorpions Klaus Meine a spus, vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca cele aproximativ 40.000 de persoane care vor veni la concert vor avea parte de „un uragan rock’n’roll”, sambata, pe Cluj Arena.

Membrii trupei Scorpions au ajuns, vineri seara, la Cluj-Napoca, Klaus Meine afirmand ca se bucura sa se afle din nou in Romania.

Pentru ca mai multe fotomodele ii asteptau pe holul hotelului, membrii trupei au vrut sa stie de ce sunt fetele acolo: „Ce este cu fetele acestea frumoase? Este prima data cand suntem in Cluj, ne bucuram sa revenim in Romania, suntem incantati sa facem un concert puternic la Cluj, va fi un uragan rock’n’roll”.

Klaus Meine a spus ca piesa „Wind of change” a fost compusa in urma unui turneu in Rusia din 1988.
„Din toata Rusia erau sute de mii de oameni si am simtit speranta in aer, erau Motley Crue, Ozzy, pentru o formatie germana era mult mai emotionant. Am fost atinsi de felul in care rusii s-au bucurat de Scorpions”, a povestit Meine.

La randul sau, Rudolf Schenker, chitaristul formatiei, a afirmat ca sambata trupa va celebra „reintalnirea cu fanii din Romania”.

„Vom celebra maine (n.r.- sambata) reintalnirea cu fanii din Romania. Ne bucuram ca s-au vandut aproape 40.000 de bilete, stim ca avem fani loiali in Romania, si 40.000 de oameni este extraordinar, va fi o seara fantastica, multumim fanilor pentru suportul de atatia ani. Avem o cariera lunga, ultimul album este o revenire si este un lucru bun sa terminam, e bine sa spunem la revedere pana nu ne spun altii la revedere”, a spus Schenker.

Artistii au mai povestit ca au imprumutat piesa „White dove” de la formatia Omega din Ungaria.

„Am cantat impreuna cu Omega in Budapesta, am auzit la ei Gyongy haju lany si apoi in Rhuanda i-am dat alte versuri si am cantat in Africa White Dove. Cantecul lui Omega a devenit popular printre fanii nostri”, a mai spus Schenker.
Membrii trupei au adaugat ca dupa cina vor merge sa vada viata de noapte din Cluj-Napoca sau se vor uita la meciul de fotbal dintre Germania si Turcia.

Vezi imagini VIDEO cu Scorpions la Cluj Arena: “Wind of change” a alungat ploaia!

Klaus Meine a spus ca orasul Cluj-Napoca li se pare cel mai frumos din Romania.

„Nu stim multe despre Cluj-Napoca, am mers prin centru si prima impresie e foarte buna, vom cauta vampiri mai tarziu, este cel mai frumos oras din Romania. Va fi o nebunie, rocking and rolling, e un stadion nou, este super daca ai 40.000 de oameni si vom face un concert superb. In Germania era vreme rea, sper ca aici va fi frumos, noi atragem ploaia. Ne place energia pe care o atragem de la fani si ne bucuram ca avem fani tineri care nu erau nascuti cand am inceput sa cantam. Va fi un concert superb”, a mai spus Meine.

Membrii trupei au povestit ca le place sa fie in turneu, desi este greu.

„Ne place sa fim in turneu, este greu, dar plin de succes. Anul acesta este mai usor, avem 60 de concerte dar avem timp sa ne tragem sufletul. Se pare ca revenim si speram ca muzica va trai pentru totdeauna. Ne bucuram ca sunt oameni care vor iubi muzica, muzica care vine din suflet si spune adevarul”, a declarat Meine.

Scorpions a avut si un mesaj pentru fani: „Sa fie maine acolo. (…) Nu stim daca vom reveni, e usor sa spui, da, mai venim, si e greu sa spui nu, cand vin 40.000 de oameni sa te asculte, dar nu putem spune cu siguranta ce va fi.”

Cluj Arena va gazdui, sambata si duminica, concertele sustinute de trupele Scorpions si Smokie. Alaturi de Scorpions, in prima zi vor mai concerta Voltaj, Semnal M, Sensor si Grigore Lese, in timp ce in a doua zi legendara trupa rock britanica va fi prefatata de recitalurile sustinute de Smiley, Pasarea Colibri, Loredana cu Agurida si Horea Brenciu&HB Orchestra.

author avatar
Ciprian Purice
1.303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger