AcasăNewsScolile, inchise vineri in Capitala

Scolile, inchise vineri in Capitala

Câte școli sunt în scenariul roșu. Anunțul oficial făcut cu doar câteva zile înainte de alegeri

Copiii de gradinita si elevii din Capitala nu vor merge la cursuri vineri. Totul, din cauza vremii rele prognozate pentru ziua respectiva.

Clasele vor ramane goale in Capitala, vineri

UPDATE: Pe langa anuntatul venit de la nivelul Primariei Bucurestilor, o confirmare a faptului ca urmeaza o minivacanta pentru elevii Capitalei, de aceasta data pe final de martie, a venit de la Inspectoratul Scolar al Municipului Bucuresti (ISMB).

Avand in vedere avertizarea meteorologica emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie, pentru perioada 20 – 24 martie 2018, inregistrata la ISMB cu nr. 7491 din 20.03.2018, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a transmis Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta solicitarea de suspendare a cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar (prescolar, gimnazial si liceal) din municipiul Bucuresti, pentru ziua de 23 martie 2018„, anunta, printre altele, in comunicatul remis presei de oficialii ISMB.

––––

Asadar, gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise pe 23 martie. O decizie in acest sens a fost luata in cursul zilei de marti la nivelul Primariei Capitalei.

„In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de primar general, din dorinta de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, a transmis Firea, citata intr-un comunicat transmis de Primaria Generala.

Ce au anuntat meteorologii

De altfel, marti, Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, pe site, o prognoza speciala pentru Bucuresti, din care aflam ca incepand de vineri dimineata, de la ora 08 si pana sambata la ora 08 se asteapta ca „vremea se va mentine deosebit de rece. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de – 5…-3 grade. Va continua sa ninga, moderat cantitativ mai ales ziua, cand se va depune strat nou de zapada consistent. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze de 45 ….55 km/h.”

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger