AcasăNewsScolile din Capitala si din Braila, INCHISE luni si marti!

Scolile din Capitala si din Braila, INCHISE luni si marti!

Elevii din Bucuresti si din judetul Braila vor sta acasa luni si marti. La recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, cursurile vor fi suspendate in Capitala, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Aceleasi masuri au fost dispuse si pentru judetul Braila.

„Avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sistarea cursurilor unitatilor de invatamant preuniversitar (prescolar, gimnazial si liceal) din Municipiul Bucuresti pentru datele de luni, 27 ianuarie 2014 si marti, 28 ianuarie 2014. Aceasta decizie a fost luata la recomandarea Institutiei Prefectului si Primariei Capitalei si cu informarea Ministerului Educatiei. Reluarea cursurilor in Municipiul Bucuresti va fi anuntata din timp”, a precizat Ministerul Educatiei intr-un comunicat.

De asemenea, toate unitatile de invatamant din judetul Braila, cu exceptia scolilor si gradinitelor din municipiul resedinta de judet, vor fi inchise luni si marti, din cauza zapezii si a viscolului.

„In municipiul Braila se va invata deoarece domnul primar Simionescu ne-a asigurat ca pana luni dimineata strazile se vor curata si nu vor fi probleme cu circulatia. In prezent, in oras se poate circula, dar se ajunge mai greu, banuiesc, sper ca pana maine (luni, n.r.) sa se schimbe situatia, iar elevii sa ajunga la scoala”, a declarat, duminica, inspectorul general al ISJ Braila, Iulian Danielescu, citat de rtv.net.

Problema in scolile din municipiul Braila va fi aceea a elevilor care fac naveta si carora le va fi foarte greu, unora chiar imposibil, sa ajunga la cursuri. O decizie in ceea ce priveste celelalte zile ale saptamanii, cate raman pana la vacanta intersemestriala, se va lua ulterior, dupa analizarea situatiei din teren.

Foto: antena3.ro

author avatar
Alina Costache
1.982 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger