AcasăNewsScoate-ti in evidenta toate atuurile, cu ajutorul unor rochii de mireasa sirena!

Scoate-ti in evidenta toate atuurile, cu ajutorul unor rochii de mireasa sirena!

Ai fost ceruta in casatorie si iti doresti sa fii o mireasa superba? Ai visat mereu la aceasta clipa si nu vrei sa dai gres cu alegerile vestimentare facute? Colectiile de rochii de mireasa sirena sunt printre cele mai indragite, mai ales de catre femeile inalte, cu o silueta impecabila.

Aceste creatii spectaculoase fascineaza privirile si nu trec niciodata neobservate, mai ales cand sunt purtate ca la carte. Daca ai o silueta pe care vrei sa o pui in valoare, atunci modelul sirena este cel mai potrivit. Vei evidentia formele intr-un mod foarte rafinat, obtinand un look distins si nobil.

Rochiile tip sirena, simbolul sublim al elegantei si rafinamentului

Daca vrei sa iti reliefezi splendid bustul, talia si soldurile, atunci modelele de rochii de mireasa sirena sunt pentru tine! Un model senzational la care ai putea apela este cel cu maneci si trena lunga.

Daca doresti sa combini cate un pic din toate elementele apetisante ale unei rochii de mireasa, acest model realizat din dantela si crep poate fi perfect pentru a evidentia o silueta eleganta si sic. Dantela manecilor lungi imbraca bratele, dar si un decolteu inalt, in timp ce spatele este complet deschis.

Un alt model seducator este cel cu top elegant din dantela cu pietre si perle, accesorizat cu un decolteu in V, armonizat cu o fusta tip sirena din crep, pe care coboara dantela, accentuand linia corpului intr-un mod unic si deosebit.

Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa sirena cu un design in care sa te regasesti si peste ani, atunci cea realizata din crep si dantela de bumbac poate fi o alegere inspirata. Datorita dublurii nude si a insertiilor de dantela aplicate pe lateral, acest model confera iluzia de transparenta si arata atat cat trebuie, fara a atrage atentia prea mult asupra corpului.

Rochiile de mireasa tip sirena sunt o alegere excelenta pentru femeile cu umeri lati, deoarece creeaza simetrie cu restul corpului. Acestea dau un aspect foarte feminin, oferind senzatia ca sculpteaza corpul.

Alege cu grija acest stil, asigurandu-te ca ai silueta potrivita

Desi toate modelele de rochii de mireasa sirena sunt senzationale, acest stil nu este recomandat tuturor. Alegerea unui astfel de model trebuie facuta intelept, luand in considerare tipul de silueta, inaltimea si, nu in ultimul rand, personalitatea. Stilul se potriveste ireprosabil femeilor indraznete si curajoase, care isi cunosc bine atuurile si calitatile fizice.

Siluetele cele mai potrivite pentru acest stil vestimentar sunt cele tip clepsidra sau tip atletic. Un corp bine lucrat la sala sau care este intretinut printr-o dieta corespunzatoare va arata impecabil in rochiile sirena. Miresele cu o structura corporala ce aminteste de figura triunghiului inversat, cu umerii mai lati decat soldurile pot incerca, de asemenea, acest stil, la fel ca si miresele cu structura umerilor, soldurilor si taliei ce se poate incadra intr-un dreptunghi.

Modelele de rochii de mireasa sirena iti pot flata minunat silueta. Pentru a face o alegere pe care sa nu o regreti, asigura-te ca dimensiunile tale sunt potrivite acestui stil si nu ezita sa ceri sfatul specialistilor in fashion. Daca rochia sirena este tot ce iti doresti sa porti la nunta ta, dar formele tale nu sunt tocmai compatibile cu acest stil, poti opta pentru modelele cu trena, pentru a echilibra intreaga tinuta.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger