AcasăNewsŞcoala care începe pe 5 septembrie încurcă planurile de vacanţă ale românilor...

Şcoala care începe pe 5 septembrie încurcă planurile de vacanţă ale românilor în Grecia: „Stric frumuseţe de concediu. Şcoala e tot acolo şi după 16”

grecia

Anul acesta, elevii trebuie să revină în bănci pe 5 septembrie, mult mai devreme decât în anii precedenţi. Acest lucru îi cam încurcă pe românii cu copii care şi-au rezervat concediile la greci.

Se ştie că luna septembrie este mai ieftină în ceea ce priveşte tarifele de cazare în Grecia. De asemenea, vremea este caldă, la fel ca apa mării, plus că nu mai este la fel de aglomerat ca în lunile de vară.

Românii îşi rezervă vacanţe şi în septembrie

O româncă a lansat un sondaj pe Facebook, dornică să afle câți țin cont de ziua în care copiii încep cursurile.

„Mi-ar plăcea să văd un sondaj, aici pe Forum Grecia. Câți români se vor întoarce din Grecia în România din vacanțe, pe 04 septembrie. S-aveți vacanțe minunate oriunde ați fi!”, a scris aceasta pe Forum Grecia.

Spre surprinderea tuturor, unii părinţi nu ţin cont că începe şcoala pe 5 septembrie şi şi-au rezervat concediile şi după această dată.

Iată ce au comentat unii!

„Păcat că școala începe așa repede pentru că cea mai bună perioadă de vacanță pentru familii cu copii este septembrie. Am fost 2 ani în Grecia în septembrie și a fost superb.”

„Stați liniștit, căci nu suntem ca nemții, dacă te prind cu copilul în vacanță în timpul anului școlar, scoți banul de amendă. Și așa multă lume pleca în septembrie în vacanță, după ce că ne-au terminat cu economia, trebuie să mergi în vacanță numai când e cel mai scump.”

„Noi plecăm pe 06 septembrie.”

„”PRIMUL CLOPOȚEL SE AMÂNĂ DIN CAUZA TURIȘTILOR ÎNTÂRZIAȚI BLOCAȚI ÎN VĂMI”, așa vor arăta titlurile ziarelor în 4 septembrie.”

„Noi revenim abia pe 16 septembrie.”

„Noi vom fi în depresie după atâta școală la acea dată.”

„Păi normal. Stric frumusețe de vacanță pentru prima zi de școală, hai lăsați, că școala e tot acolo și după 16.”

„Vreți să dați ponturi hoților? Să știe ce case sunt goale? Unii oameni sunt așa de naivi că și-ar pune toată viața pe tava Facebook-ului!”

„Noi ne întoarcem pe 09 sept, avem copilașii cu noi, nicio vină, am rezervat în noiembrie, înainte să se afle că școala începe pe 05”

„Noi am rezervat devreme, fără să știm acest aspect. Apoi am schimbat, din păcate, la cererea copilului. Vrea la școală.”

„Eu personal cred că școala va începe mai târziu pentru unii. Cu toții ne despărțim cu greu de Grecia.”

„Și noi am vrut să întârziem școala, dar copilul a zis: Nu!!! Vreau să îmi cunosc diriga! Oribil pentru noi, adulții.”

author avatar
Andrei Ștefan