AcasăNewsSclavi 15 ani intr-o colonie tiganeasca din Marea Britanie

Sclavi 15 ani intr-o colonie tiganeasca din Marea Britanie

Sclavii au fost descoperiti de politie in baraci insalubre, infometati si batuti

O “colonie de sclavi”, pe care presa britanica nu ezita s-o numeasca “lagar de tip nazist”, a fost dezafectata de politia britanica, dupa trei ani.

Sclavii au fost descoperiti de politie in baraci insalubre, infometati si batuti

Imagini de cosmar au descoperit in lagarul din Bilington, comitatul Bedford, politistii si lucratorii din domeniul social. 24 de oameni – 17 britanici, doi romani, trei polonezi si doi rusi – traiau in conditii mizere, in baraci insalubre, paduchiosi, nespalati si infometati. Acestia erau fortati sa munceasca de catre un grup criminal, care ii ademenise cu promisiuni de munca si cazare si le luasera actele. Politia britanica a monitorizat locul in ultimele sase luni, dar aveau 28 de plangeri inca din 2008, depuse de oameni care reusisera sa evadeze . Ani de zile nimeni n-a avut curiozitatea sa vada ce se intampla acolo, din cauza ca era un teren unde se stabilise o caravana de tigani irlandezi si era ferit de ochii lumii prin ziduri inalte. Unul dintre sclavi se afla acolo de 15 ani!

Ca la Auschwitz

Oamenii au fost gasiti inghesuiti in baraci si in boxe pentru cai, intr-o stare deplorabila, batuti, scheletici, unii acoperiti cu propriile excremente, altii rasi in cap din cauza paduchilor, ca in imaginile din lagarul nazist Auschwitz. Politia a arestat patru barbati si o femeie, care traiau intr-o proprietate impunatoare, langa “caravana”, unde s-au gasit mii de lire, arme si droguri. Alti trei sunt dati in urmarire generala. Dupa ce au fost salvati, barbatii au fost dusi intr-un centru unde sunt examinati din punct de vedere medical, fiind supusi din start unei diete speciale de recuperare. Politia are informatii ca pe acolo au trecut sute de oameni si investigheaza ce s-a intamplat cu ei.

author avatar
Adina Mutar
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger