AcasăNewsSchimbări la pașapoarte. Un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor,...

Schimbări la pașapoarte. Un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor, de luni, 20 martie

pasapoarteSchimbări la pașapoarte. Un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor, de luni, 20 martie

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că începând de luni, 20 martie, românii vor avea la dispoziţie un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte.

Noul serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI.

Programarea se va putea face începând cu ziua curentă

Spre deosebire de platforma folosită în prezent, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.

Cetăţenii vor avea la dispoziţie o interfaţă grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranţă a datelor de identificare, precum şi noi facilităţi, printre care notificarea prin e-mail, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

„Începând de luni, 20 martie a.c., cetățenii vor avea la dispoziție un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte, care va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI.

Spre deosebire de platforma folosită în prezent, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.

Cetățenii vor avea la dispoziție o interfață grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranță a datelor de identificare, precum și noi facilități, printre care notificarea prin e-mail”, se arată în comunicatul MAI.

author avatar
Andreea Vlad
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger