AcasăNewsSchimbarea de clima ne aduce taxe noi

Schimbarea de clima ne aduce taxe noi

In timp ce unii vorbesc, China s-a apucat deja de tehnologii green pentru export

Reprezentanti din 195 de tari au ajuns la un acord la conferinta de la Durban, Africa de Sud, anume sa faca o noua reforma a pietei, plus taxe pentru populatie.

O fi schimbarea vremii o conspiratie a guvernelor lumii, dupa cum incearca Wikileaks sa demonstreze, dar se vede treaba ca le iese.

Vine incalzirea sau racirea?!

In timp ce unii vorbesc, China s-a apucat deja de tehnologii green pentru export

Intrunirea sub egida ONU a avut ca tema adoptarea unei „foi de parcurs” pentru a implementa  Protocolul de la Kyoto din 2012 pana in 2015.  Protocolul  prevede adoptarea unor masuri  impotriva incalzirii globale, ceea ce presupune dezvoltarea unei industrii alternative, „green”, pentru care e nevoie de multi bani. Obiectivul comunitatii internationale este de a limita cresterea temperaturii planetei cu inca doua grade , in conditiile in care, tot mai multi cercetatori avertizeaza ca urmeaza o „iarna vulcanica”, adica o scurta perioada de racire cauzata de marii vulcani din Islanda si Hawaii, care stau sa erupa!

Ni se pregatesc taxe green

„Planul B”  presupune alocarea de fonduri pentru a starni interesul cercetatorilor si pentru a crea o piata competitiva in domeniul „green”. Bloomberg News estimeaza ca „fondul green” va ajunge la 240 de miliarde de dolari, bani redirectionati din fondurile mondiale pentru economie. China a anuntat ca o sa investeasca 1.000 de miliarde de dolari pana in 2015 in infrastructura unui sistem energetic bazat pe materie prima reconvertibila, dar si in tehnologie green pentru export.  Canada, Danemarca, Germania si Coreea (prin firma Samsung)au anuntat proiecte ambitioase. Pentru acest obiectiv mondial, e nevoie de o noua reforma a pietei si de taxe noi pentru popoare, care urmeaza sa fie dictate!

author avatar
Adina Mutar
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger