AcasăNewsSchimbare la vârful Metrorex. Ștefan Paraschiv, demis. „PNL l-a dat afară”

Schimbare la vârful Metrorex. Ștefan Paraschiv, demis. „PNL l-a dat afară”

Schimbare la vârful Metrorex. Ștefan Paraschiv, demis. „PNL l-a dat afară” (sursa foto: facebook/Metrorex)

Schimbare la vârful Metrorex. Miercuri, 17 noiembrie, s-a aflat despre revocarea lui Ștefan Paraschiv din funcția de director general al companiei.

Chiar fostul ministru al Transporturilor, useristul Cătălin Drulă, în mandatul căruia fusese numit Paraschiv la șefia Metrorex, a anunțat această schimbare din funcție, comentând tăios pe marginea deciziei.

Drulă: „PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou”

(sursa foto: facebook/Cătălin Drulă)

Și arătând cu degetul în direcția PNL-ului, știut fiind faptul că ministrul interimar al Transporturilor este liberalul Dan Vîlceanu. Cu tot cu trimitere la deja celebrul episod cu dărâmarea spațiilor comerciale de la metrou, la care a fost prezent și Paraschiv – VEZI AICI.

„PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou
De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani.
Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv”, acuză Cătălin Drulă, într-un mesaj transmis via Facebook.

Drulă a mai ținut să puncteze două aspecte. „În ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curățenie. 15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2.

Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, susține fostul ministru al Transporturilor.

Cine vine în locul lui Paraschiv

Pe de altă parte, deja s-a aflat și numele viitorului ocupant al fotoliului de director general al Metrorex. Conform clubferoviar.ro, după ce Ștefan Paraschiv a fost revocat de Consiliul de Administrație al companiei, succesorul acestuia va fi Laurențiu Gabriel Trușcă.

Vă amintim că Paraschiv a fost numit director general al Metrorex în primăvara acestui an, mai precis în martie.

301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger