AcasăNewsSchimb de haine, pantofi si accesorii pe Facebook

Schimb de haine, pantofi si accesorii pe Facebook

Pe Flipster puteti schimba maximum trei articole vestimentare sau incaltaminte ori accesorii

O platforma online accesibila prin intermediul facebook va ofera posibilitatea sa scapati de toalele, incaltarile si accesoriile pe care nu le mai folositi, oferindu-le la schimb pentru alte tipuri de imbracaminte, incaltaminte, genti, ochelari etc.

Pe Flipster puteti schimba maximum trei articole vestimentare sau incaltaminte ori accesorii

Din capul locului trebuie sa precizam ca platforma online  este destinata exclusiv femeilor si ofera posibilitatea realizarii unui schimb usor de haine, incaltaminte si accesorii. Flipster.ro le ajuta pe cele care au dulapul plin, dar se gandesc in fiecare zi ca nu au cu ce sa se imbrace, celor care au cumparat lucruri frumoase si celor care isi doresc o garderoba noua, dar ezita pentru ca au investit deja sume mari in cea actuala. Inscrierea este gratuita, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook. Puteti posta pe platforma online orice fel de articole vestimentare (mai putin lenjerie), precum si incaltaminte sau accesorii (genti, curele, esarfe etc). Articolele pot fi noi sau folosite, dare e important sa fie intr-o stare buna. Daca exista mici imperfectiuni e in regula, insa trebuie sa le mentionati in descrierea articolului. O descriere detaliata si realista va seta corect asteptarile partenerului tau de schimb.

Care sunt etapele schimbului?

Pasul 1: Incarcati pe site articolele pe care vreti sa le dai la schimb, cu poze si descriere.

Pasul 2: Cautati pe site articolele incarcate de ceilalti useri si, daca ceva va atrage atentia, propuneti un flip. Sa propui un flip inseamna sa oferi un articol de-al tau si sa alegi de la celalalt user ce vrei sa primesti la schimb. Iata un pont: cele mai mari sanse sa realizati un flip le aveti cautand prin garderobele userilor care fie va urmaresc pe flipster.ro, fie au dat like la unul dintre articolele voastre, deci si-l doresc, asa ca oferiti-le ceva la schimb!

Pasul 3: Stabiliti calendarul de livrare. Odata flip-ul agreat, impreuna cu partenerul de flip, alegeti zilele in care puteti preda, respectiv primi la schimb pachetele. Pe baza acestui calendar, livrarile se vor face prin curier rapid.

Pasul 4: Asigurati-va ca in zilele agreate prin calendar pachetul vostru este pregatit pentru preluare, respectiv ca va aflati la adresa specificata pentru primirea pachetului de schimb. Flipster.ro va va notifica in prealabil, astfel incat sansele sa ratati intalnirea cu curierul sa fie cat mai mici. Asta e tot!

Cum se face schimbul?

Dupa ce v-ati inteles ce lucruri vreti sa schimbati, veti stabili impreuna un calendar de livrare. Voi alegeti zilele si adresa (adresele) unde vreti sa vina curierul, iar reprezentantii Flipster.ro se ocupa de restul.

Costuri

Printr-un flip puteti primi trei lucruri si puteti da la schimb tot maxim trei lucruri. Pretul unui schimb este de 17,00 RON pentru un schimb 1 : 1, iar fiecare articol suplimentar din schimb mareste cu 1,50 RON costul acelui flip pana la 23,00 RON pentru un schimb 3 : 3. Pretul fiecarui schimb este indicat pe pagina de flip si cuprinde toate costurile, inclusiv livrarea. Plata se face direct la curier, cand primiti lucrurile, iar factura vi se trimite, anterior, pe mail.

author avatar
Arpad Dobre
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger