AcasăNewsScene şocante! Un şofer s-a aruncat peste un poliţist ca să-şi ia...

Scene şocante! Un şofer s-a aruncat peste un poliţist ca să-şi ia actele din autospecială! (VIDEO+FOTO)

Scene şocante! Un şofer s-a aruncat peste un poliţist ca să-şi ia actele din autospecială!

S-au derulat scene şocante într-o parcare de pe A10, în judeţul Alba. Un şofer verificat de agenţii de la Rutieră a intrat cu forța în mașina Poliției pentru a-și recupera permisul.

Bărbatul fusese controlat deoarece conducea agresiv.

Amenzi de 10.000 lei şi acuzat de ultraj

Șoferul în vârstă de 39 de ani a fost sancționat cu două amenzi de aproape 10.000 de lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile. De asemenea, va fi acuzat de ultraj.

Polițiștii i-au solicitat documentele, iar acesta a refuzat să prezinte actul de identitate, fiind identificat în baza permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare al autoturismului, în persoana unui bărbat, de 39 de ani, din localitatea Cătanele, județul Argeș.

I-a agresat pe poliţişti?

Ulterior acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor, de a rămâne în autoturism și a pătruns în autospeciala de poliție, pentru a-și recupera permisul de conducere și documentele autoturismului, părăsind, la volanul autoturismului său, spațiul service.

Față de acesta, a fost luată măsura sancționării contravenționale, în baza OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 2.610 lei, pentru conducere agresivă, refuz de înmânare a actului de identitate la solicitarea polițistului, precum și pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

Totodată, față de bărbat, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 7.000 de lei pentru împiedicarea organelor de poliție în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pentru săvârșirea de acte și gesturi obscene și adresarea de expresii și cuvinte jignitoare”, a transmis IPJ Alba.

P0 A10, şoferul nu păstra o distanță de siguranță față de autovehiculele care circulau în fața sa și folosea, în mod repetat și nejustificat, semnale luminoase, pentru a-i determina pe ceilalți conducători auto să elibereze banda de circulație.

author avatar
Andrei Ștefan
411 afisari

3 COMENTARII

  1. Ha ha ha! Nu am intalnit in toata cariera mea pe vre-unul care sa se urce cu forta in autiospeciala Militiei!
    E drept ca erau emotionati pana la lacrimi cand eu ii urcam probabil ca aia isi dorisera toata viata si isi vedeau visele cu ochii!
    Deh, alte vremuri!

  2. Politistul trebuie concediat imediat.Avea legea de partea lui,trebuia sa-i aplice sfanta lege,una intre ochi sa-l puna cu burta la soare si dupa aia sa-i spuna de ce la busit.

  3. politistii aia ar trebui sa si dea demisia…dar sa asteptam continuarea ..la noi nimic nu e ce pare la prima vedere…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger