AcasăNewsScene șocante la spitalul de psihiatrie! Un pacient a pus mâna pe...

Scene șocante la spitalul de psihiatrie! Un pacient a pus mâna pe cuțit și s-a năpustit asupra unei asistente

atac cu cutitulScene șocante la spitalul de psihiatrie! Un pacient a pus mâna pe cuțit și s-a năpustit asupra unei asistente

Un incident înfiorător a avut loc la Spitalul de Psihiatrie Ștei din județul Bihor. O asistentă medicală a fost înjunghiată cu un cuțit de către un pacient, în curtea unității medicale.

Agresorul este un pacient de 55 de ani, internat de 14 ani în unitatea medicală, el având la activ o crimă, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului de Psihiatrie Ștei, Simina Sere, potrivit Hotnews.

Pacientul s-a apropiat de colega noastră și a înjunghiat-o în spate, în partea dreaptă. A suferit o plagă penetrantă la nivelul toracelui, dar este stabilă”, a declarat aceasta.

Victima, în stare gravă

Din fericire, asistenta înjunghiată a primit primele îngrijiri de la colegii săi. Ea a fost transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean din Oradea.

„Azi dimineaţă (miercuri dimineață, n.r.), la ora 8:00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii. Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş. Încă nu ştim cât de adâncă este rana, ştim doar că s-a ridicat pe picioarele ei”, a declarat managerul unităţii medicale, doctorul Carmen Ghilea.

Ciprian Luca, fost manager al Unității Medicale, a declarat că este îngrozit de cele întâmplate: „Sper ca asistenta medicală, care era un om minunat, să treacă cu bine. Nu se știe cum a ajuns cuțitul la acel pacient!”

Cazul a fost preluat de Serviciul Criminalistic

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se afla cum a avut pacientul acces la cuțit. Agresorul se afla internat de mai mulți ani în spital. El avea voie să se plimbe singur prin curtea unității.

Cercetarea la faţa locului este efectuată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic. Cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger