AcasăNewsScene șocante în plină stradă! Bărbat zărit alergând, cu hainele în flăcări!...

Scene șocante în plină stradă! Bărbat zărit alergând, cu hainele în flăcări! Cine i-a sărit în ajutor

(sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română)

Caz dătător de fiori, pe o stradă din Deva. Un bărbat aflat într-o situație dificilă a fost ajutat în primă fază de doi reprezentanți ai legii, înainte ca omul să ajungă în grija cadrelor medicale.

Au fost scene șocante, duminică seară, în plină stradă. Doi jandarmi aflați în timpul liber l-au zărit pe bărbat și au intervenit rapid în ajutorul lui, evitând, practic, o nenorocire.

”În timp ce se aflau pe strada Dr. Victor Șuiagă din Municipiul Deva, aceștia au observat un bărbat în flăcări care alerga pe mijlocul străzii”, anunță, luni, 7 iunie, Jandarmeria Română, pe pagina oficială de Facebook.

Jandarmii au reacționat rapid. Știau că au în mașină o pătură, pe care au luat-o și au folosit-o cum au putut mai bine. Așa au reușit să stingă flăcările ce cuprinseseră mare parte din hainele cu care era îmbrăcat bărbatul. Mai mult, au chemat pompierii, iar un echipaj de la SMURD a ajuns în zonă pentru a-l prelua pe om și a-i acorda primele îngrijiri. Bărbatul a fost dus ulterior la spital.

Mașina abandonată afectată de foc (sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română)

S-au conturat și primele concluzii ale verificărilor care s-au făcut în acest caz. ”Din spusele martorilor dar și ale bărbatului acesta ar fi încercat să se sinucidă, dându-și foc în interiorul unui autoturism abandonat”, anunță aceeași sursă.

Nu se știu exact motivele care l-ar fi putut împinge pe bărbat către un astfel de gest.

Ancheta în cazul șocant de la Arad, în plină desfășurare

Cazul de la Deva a avut loc la câteva zile după cele întâmplate într-o parcare din Arad. Acolo unde în dimineața zilei de 29 mai, mașina unui om de afaceri a fost cuprinsă de flăcări puternice, după ce autoturismul a explodat.

Ancheta în acest caz înfiorător de la Arad, soldat cu decesul afaceristului în vârstă de 66 de ani, a fost preluată de Parchetul General și este în plină desfășurare, fiind așteptate concluziile.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger