AcasăNewsScene socante in Egipt. Fanii lui Mohamed Morsi arunca tineri de pe...

Scene socante in Egipt. Fanii lui Mohamed Morsi arunca tineri de pe bloc, iar apoi ii omoara in bataie (VIDEO)

Desi presedintele Mohamed Morsi a fost inlaturat cu forta de la putere, de armata egipteana, duelurile dintre sustinatorii lui Morsi si rivalii acestuia continua sa faca victime pe intreg teritoriul Egiptului.

Un episod cumplit s-a petrecut vineri seara, cand patru studenti egipteni au trecut prin momente teribile in orasul Alexandria.

Acestia sarbatoreau in public debarcarea de la putere a lui Morsi in momentul in care au dat peste un grup de circa 200 de simpatizanti ai fostului presedinte.

Urmariti prin tot orasul de rivali, cei patru studenti au reusit sa se refugieze pe un bloc de piatra. In acel moment, islamistii sustinatori ai presedintelui Morsi au inceput sa arunce cu pietre in cei patru studenti, in incercarea de a-i convinge sa se dea jos.

Conform dailymail.co.uk, sustinatorii lui Morsi au reusit, in cele din urma, sa urce pe blocul de piatra si i-au aruncat pe doi dintre cei patru studenti de la o inaltime de circa 7 metri. Desi la momentul impactului cei doi si-au pierdut cunostinta, ei au fost batuti in continuare cu picioarele si batele.

Hamada Badr, primul tanar aruncat de pe bloc, avea numai 19 ani. Cel de-al doilea, a carui identitate nu a fost facuta public, este ranit in stare grava. Sustinatorii lui Morsi ar fi vrut sa-i omoara pe toti cei patru studenti si doar interventia in forta a localnicilor din zona a facut ca acestia sa nu-si duca planul la bun sfarsit.

Sursa amintita precizeaza ca atacatorii erau membri ai „Fratiei Musulmane”, iar unul dintre ei a fost vazut purtand un steag cu insemnele Al Qaeda.

Hamada Badr a fost doar una dintre cele 12 persoane care si-au pierdut viata in timpul confruntarilor sangeroase care au avut loc vineri la Alexandria. Alti cel putin 200 de oameni au fost raniti. Duelul dintre fanii lui Morsi si rivalii acestuia a continuat sambata, cand alti cel putin 60 de oameni au fost raniti in Alexandria. Cele mai multe dintre victime aveau urme de gloante.

author avatar
Cristi Ionita
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger