AcasăNewsScene şocante în Bucureşti: un bărbat a stropit o femeie cu benzină...

Scene şocante în Bucureşti: un bărbat a stropit o femeie cu benzină şi i-a dat foc. Victima a murit!

S-au derulat scene şocante, luni dimineaţă, în Bucureşti. În scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei, transmite Poliția Capitalei.

Femeia se certase cu un vecin

Femeia, care era administratorul blocului, ar fi făcut și o plângere la Poliție în care spunea că bărbatul, care îi era vecin de bloc, o hărțuiește.

Victima avea 55 de ani, la fel ca agresorul. Bărbatul care i-a dat foc femeii ar fi fost depistat la scurt timp.

Şocant este că victima și-a anunțat cumva sfârșitul, depunând cel puțin o plângere la Secția 20 de Poliție în trecut, în care reclama faptul că acest bărbat, agresorul, care era chiar vecinul său de bloc, o hărțuiește în mod sistematic și că se simte în pericol.

Polițiștii nu au tratat în mod corespunzător această plângere și au înregistrat-o ca petiție. Bărbatul nici măcar nu fusese audiat până astăzi de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

Abia astăzi bărbatul urma să meargă la poliție să dea declarații, conform Antena 3.

 

author avatar
Andrei Ștefan
480 afisari

7 COMENTARII

  1. Crima nu se justifica , este oribila , dar sint cazuri cand gura femeii singura ”arma” care o are , te scoate din minti !

  2. Si acu’? O sa mosteneasca criminalul tot apartamentul?
    Asta daca a facut asa ceva in public, poate face oricand asa ceva.

  3. Ducetiva draku bah pedeapsa cu MOARTEA …executat in 24 ore…si sa vedem atunci cati mai fac ce a facut nemernicu asta ..roexit si pedeapsa cu moartea..

  4. politia e de vina la toata macabra asta ca stau nu mai an masini si atata au facut burtiile alea mari ca hipopotani iau bani degeaba anainte faceau control an beciuri pe scari acuma nu mai pot de burtile mari deabi se dau jos din masina

    • nici daca ai un politist la fiecare om si tot nu dispar total infractiunile . este pedeapsa cu moartea in alte tari si tot sint crime

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger