AcasăNewsScene-ŞOC la o şcoală din România, scoase parcă din ghetou. O profesoară...

Scene-ŞOC la o şcoală din România, scoase parcă din ghetou. O profesoară îşi înjură elevii ca la uşa cortului (AUDIO)

O profesoară din Slobozia a dat un spectacol grotesc de jigniri şi înjurături, chiar în faţa elevilor. Dascălul de limba franceză i-a înjurat şi umilit pe elevii unei clase de-a a X-a, unde este şi dirigintă.

De ce? Deoarece copiii au sunat la ambulanţă pentru că unei colege i s-a făcut rău. Incidentul a avut loc vinerea trecută, când elevii se pregăteau să dea teză la matematică. Atunci unei fete i s-a făcut rău si colegii au anunţat incidentul la cabinetul medical, iar conducerea şcolii a sunat la ambulanţă.

A acuzat-o pe fată că se preface

Profesoara s-a dezlănţuit cu injurii atât la adresa elevei căreia i s-a făcut rău, cât și a colegilor ei.

Asta a leșinat că are test la matematică. Ați înteles? Tot proastă e şi tot o să rămână corigentă! Uitaţi-vă la mine, măi, tâmpiţilor! Când vă spun să număraţi, îmi spuneţi câte. Bă, m-aţi auzit?! Bă, m-aţi auzit?!

A murit asta?! Ziceţi, mă, a murit sau nu? Păi și-atunci, ce ***** mă-sii s-a întâmplat aici? Cum adică i s-a făcut rău? Păi, și chemi ambulanța, în condiţiile în care.? Cum chemați voi ambulanța, mă? Gata! Fără să anunțați pe nimeni, fără nimic„, a strigat profesoara din Slobozia la elevi.

Profesoara s-a ales cu dosar penal

Acum, femeia s-a ales cu dosar penal și cercetare disciplinară. La incident a fost martor şi directoarea liceului. În zadar încerca aceasta să-i explice profesoarei că știa despre problema fetei, că s-a decis să fie chemată ambulanţa după ce copila a fost dusă la cabinetul medical.

După incident profesoara și-a dat demisia din funcția de diriginte. În prezent, cazul este cercetat de o comisie a liceului și de IPJ Ialomița.

author avatar
Andrei Ștefan
526 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca in „Romania educata”, a stim noi cui, stilul de discutie e singurul care poate fi abordat, singurul inteles de toti. Ati avut ocazia vreodata sa auziti cam cum vorbesc pustii cand sant in grup pe strada ??? V-ati cruci de bogatia limbajului suburban pe care-l poseda. Profesorii ??? Nu va mirati. Sant exact ca ei, dar cei de ieri. Elevii sant profesorii de maine. Se spune ca „injuri ca usa cortului”. Gresit, azi e ca la usa clasei, usa cortului a fost depasita de invatacei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger