AcasăNewsScene revoltatoare langa o scoala din Capitala: S-a dezbracat in fata unor...

Scene revoltatoare langa o scoala din Capitala: S-a dezbracat in fata unor copii!

Un barbat a reusit sa sadeasca panica in randul parintilor elevilor unei scoli din Bucuresti, odata ce s-a aflat ca individul s-a dezbracat in plina strada, in fata unor copii aflati chiar in apropierea unitatii de invatamant.

Incidentul socant, care i-a oripilat pe cei care au asistat, fara sa vrea, la desfasurarea lui, inainte ca oamenii legii sa intervina, a avut loc luni dupa-amiaza, in fata scolii 102, din sectorul 4 al Capitalei, potrivit b1.ro. Exhibitionistul care a ales sa-si duca la indeplinire planul ce putin revoltator chiar in fata unei unitati de invatamant a ajuns pe mana agentilor, dupa ce, alarmati de ce le-au vazut ochii, mai multi adulti aflati in preajma scolii au chemat rapid politia.

Odata ajuns la circa de politie, individul trebuie sa explice de ce anume a ales sa renunte la haine in mijlocul strazii, nemaivorbind de faptul ca scenele s-au desfasurat sub ochii unor elevi de gimnaziu. Oamenii legii urmeaza sa audieze si martorii la incidentul produs in fata scolii 102 din Bucuresti, pentru a stabili cu exactitate firul evenimentelor, dar si ce pedeapsa risca barbatul acuzat de gestul socant.

Sursa foto: admitereliceu.ro

538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger