AcasăNewsScene revoltătoare în parc! Adolescentă bătută și umilită de colegi, în aplauzele...

Scene revoltătoare în parc! Adolescentă bătută și umilită de colegi, în aplauzele privitorilor care filmau – VIDEO

fataScene revoltătoare în parc! Adolescentă bătută și umilită de colegi, în aplauzele privitorilor care filmau - VIDEO / captură video

O adolescentă a fost ținta pumnilor din partea colegilor de școală. Imaginile greu de privit au fost filmate într-un parc din Brașov, de niște tineri care s-au strâns în jurul unei fete, ce este agresată fizic.

Fata a fost bătută în aplauzele privitorilor, care aveau vârsta ei. Aceștia au înconjurat-o și priveau cum fata este lovită de colegele ei. Adolescenta este obligată să îi sărute piciorul uneia dintre agresoare. Scena a fost filmată de ceilalți copii de la fața locului, care nu numai că nu au intervenit, ci le spuneau agresoarelor cum să își abuzeze victima.

După ce îi sărută piciorul colegei sale, fata este lovită cu pumnii, până când cineva intervine și victima este lăsată în pace, dar nu pentru mult timp, pentru că intervine o altă agresoare. Aceasta o lovește pe adolescentă de mai multe ori, iar victima sa este pusă la pământ, informază brasov.net.

Poliția desfășoară o anchetă penală

Calvarul se termină abia când unul dintre copii merge la ea și o ridică de pe jos. „Nu la față” se aude la un moment dat pe filmare, acesta fiind lucrul pe care îl spun copiii care sunt de față la aceste scene. Cum majoritatea celor aflați acolo filmau, nu a durat mult până când videoclipul cu adolescenta agresată să devină viral, iar acesta a ajuns și pe mâna polițiștilor.

Oamenii legii s-au sesizat în acest caz și efectuează cercetări, după cum anunță purtătorul de cuvânt de la IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan. A fost deschis un dosar penal și se caută vinovații.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «lovirea sau alte violențe» și «tulburarea ordinii și liniștii publice», dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

author avatar
Andreea Vlad
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger