AcasăNewsScene incredibile la Oradea! Copil în cărucior, cărat de ambulanțieri 7 etaje...

Scene incredibile la Oradea! Copil în cărucior, cărat de ambulanțieri 7 etaje pe scări. Motivul, scandalos!

copilScene incredibile la Oradea! Copil în cărucior, cărat de ambulanțieri 7 etaje pe scări. Motivul, scandalos!

Un copil cu dizabilități a trebuit să aștepte o oră ca să ajungă în apartamentul de la etajul 7 al unui bloc din Oradea, după ce a ieșit de la școală, timp în care a fost cerut chiar și ajutorul pompierilor, în final fiind urcat de doi ambulanțieri.

În clădirea în care locuiesc sute de vârstnici liftul nu mai poate fi folosit după ce a fost deconectat de la curent din cauza unei facturi neplătite din vara anului trecut. Aproximativ jumătate dintre cele 158 de garsoniere din bloc sunt locuite de pensionari.

Liftul a fost deconectat de la curent

Pentru aceștia, deconectarea liftului de la curent a însemnat îngreunarea accesului către propriile locuințe aflate la nivelurile superioare ori imposibilitatea de a le părăsi, pentru a ieși la cumpărături ori la o plimbare, întrucât la întoarcere ar fi trebuit să urce pe scări, scrie ebihoreanul.ro.

În aceeași situație s-a aflat și un copil de clasa a VI-a de la Școala generală nr. 17, cu dizabilități locomotorii și imobilizat în cărucior rulant. Mama sa a luat copilul de la școală, dar nu a putut să-l urce în garsoniera aflată la etajul VII pentru că nu funcționa ascensorul, după ce în jurul orei 9.30 casa scării a fost deconectată de la curent de o echipă a Electrica.

Cei doi ambulanțieri au luat căruciorul cu copilul și l-au urcat șapte etaje, cu două mici pauze, cât cei doi să-și tragă răsuflarea.

Locatarii nu au plătit facturile restante

Atât președinta Asociației, Elisabeta Ardelean, cât și administratoarea Mariana Chivari au susținut că Electrica nu ar fi anunțat în prealabil deconectarea.

„Nu am primit niciun preaviz. Astăzi am mers la Electrica și am aflat că ar fi rămas un rest de plată de 300 și ceva de lei dintr-o factură de 3.000 și ceva de lei din iunie, de anul trecut”, a spus administratoarea. Femeia a adăugat că a achitat această sumă și a cerut reconectarea la curent, scrie ebihoreanul.ro.

Pe de altă parte, directorul Electrica Distribuție Oradea, Ionel Boja, a declarat că deconectarea a fost făcută la ordinul Electrica Furnizare, cu care Asociația Columna are contract pentru furnizarea de curent, dar pentru o datorie de 934 lei, veche din luna iunie a anului trecut. „Dacă nu punem în executare ordinul de deconectare, plătim amenzi”, a spus Boja.

author avatar
Andreea Vlad
488 afisari

2 COMENTARII

  1. ,,Pas cu pas” v-am pus pe faras
    V-am ,,ieducat” ,v-am prostit
    Sase case de la stat am sutit
    Strang averi far’sa am vre-un urmas

    Absurdul absurdului din capul,, mieu”
    V-a adus acolo unde am am vrut eu mereu
    Am dat foc am traficat copii
    Pe cei de la club i-am ars de vii

    Aeroportul de la Sibiul vestit
    L-am distrus cu ,,pretenii miei”
    Am vrut sa-l cadorisesc pe pretenul Smith
    Dar kodruta a simtit si l-a pus la derveli

    Sunt o naluca de om aruncat
    E prea mare palaria donata de ei
    Dar ma fac ca lucrez cand nu stiu ce sa fac
    Si ma pun contra la orice temei

    Am distrus ,,padurili”tarii
    Cu austriecii am taiat si furat
    M-au corupt cum sa spun….,,acatarii”
    Ce-mi pasa mie de tara ,de stat!

    L-am dat jos pe Iancu eroul
    Si l-am pus intr-o sala ,un chiler
    Iar in loc am sa stampar egoul
    Si-am sa -i fac statue lui shiler!

    Dupa ce-oi termina circul acesta
    Voi tunde -o de aici si eu si nevasta!

  2. Cocotatul penal la varfului statului mafiot pe care recent l-a declarat esuat sub inaltul lui patronaj,,impreuna cu prima hoata a Tarii,soacra,un notar,un secretar de Primarie, avocati,au constituit un grup infractional organizat cu scopul dovedit la Curtea de Apel Brasov,de a fura din patrrimoniul statului un imobil din Sibiu.Justitzea mea endependenta in loc sa cerceteze faptele penale in continuare,procurorii maei,au indesat Dosarul sub pres,dupa o singura audiere noaptea ca hotii a primei doamne hoata a Tarii.Timp de 16 ani Cocotatul a incasat pe chiria imobilului in curs de ciordeala esuata,360 de mii de Euro.Recent ANAFUL a publicat stirea ” datoriei ” in valoare echivalenta de un milion doua sute de mii de lei,pe care fara pic de rusine,Esuatul refuza sa o achite ANAF-ului,care ce sa vezi se declara incapabil sa recupereze banii. Cat de nemernic,cu obrazul gros ca talpa poate fi acest individ,sase case numai in Romania,vreo doua in America,si cine mai stie pe unde,cu conturile doldora de bani la care nu umbla sa-si cumpere nici macar o chifla de 8 ani de zile,plus ” sepcuta „depusa si ea in conturi,sa te stie toata Tara,si sa nu vrei sa dai Tarii banii pe care i-ai furat ? Asta cica e presedintele Romanie,care perora pela CSM,ca nimeni nu este deasupra Legii. Dar pe sub Lege se poate Esuatule,dupa cum se vede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger