AcasăNewsScene incredibile în SUA: pistolarii protestează împotriva carantinei

Scene incredibile în SUA: pistolarii protestează împotriva carantinei

Sute de manifestanți  înarmați au năvălit în sediul Capitoliului din capitala Lansing a statului Michigan, unde parlamentarii dezbăteau relaxarea măsurilor de restricție instituite pentru a combate răspândirea coronavirusului.

Protestatarii, organizați de grupul “Michigan United for Liberty”, au luat cu asalt clădirea Capitoliului, agresând forțele de poliție de la intrare, la doar câteva minute după ce Camera Reprezentanților a refuzat cererea guvernatorului democrat Gretchen Whitmer de a extinde starea de urgență cu încă 28 de zile. „Chiar deasupra mea, bărbații cu arme țipă la noi”, a scris pe twitter senatoarea Dayna Polehanki, postând fotografii în care se văd oficiali aleși purtând veste anti-glonț.

În Michigan, armele sunt permise în Capitolul statului, atât timp cât sunt vizibile și purtate cu intenție legală. În afară, manifestanții au purtat o pancartă în care Whitmer era îmbrăcată ca Adolf Hitler, dar și altele pe care se putea citi „Make America Great Again” sau „Trump Unity Rally”. Este a doua oară când persoane înarmate se adună în Lansing pentru a cere sfârșitul măsurilor de blocare în Michigan, care are peste 3.500 de morți legate de Covid-19, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins . În ciuda protestelor, sondajele de opinie recente au arătat că  gestionarea crizei de coronavirus de către guvernatorul Gretchen Whitmer a fost destul de favorabil primită.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
820 afisari

15 COMENTARII

  1. Si noi ar trebui sa avem arme! In felul asta am putea dispune de viata si sanatatea proprie nu ca acum cand un sas imputit sustinut de securisti si militieni tortionari ne dicteaza si ne agreseaza dupa bunul lor plac totul sub masca unei fatarnice griji pentru buanstarea noastra!

  2. ,,În ciuda protestelor sondajele de opinie recent(masluite) arata ca guvernatoarea democrata Gretchen e destul de favorabil primită”..?? Bă Jacotă daca e femeie poți scrie că e guvernatoare și nu guvernator!!!!!! Ai facut liceul la f.f. și facultatea prin corespondență aceeași cu Ciolacu?

  3. ba.astia chiar nu se duc dupa fente si nu sunt spalati pe creier si stiu ca viata este lasata din alta parte nu de guverne si oms!!!!!!!!

  4. Bravo lor! Americanii sunt mai deștepți, împuțiții din ” Establishment ”, psihopații despre care se tot vorbește în ultima vreme (slugile lui Söroș, Rockefeller, Rothschild, de genul lui Obama sau Clinton, dimpreună cu stăpânii (acoliții) ante-menționați) nu știu în ce s-au băgat. Mai bine mergeau mai pe burtă, poponarii și pedofilii. Jos Gates, jos Musk, jos OMS și alte organisme! Acolo sunt virușii și toată mizeria care sufocă omenirea. Cine e cu ei și media lor (vezi, inclusiv, cine controlează PRO TV și alte latrine) E un CRIMINAL. Nu vă mai lăsați AMĂGIȚI de cei care, când nu joacă pe față, joacă la două capete!Judecați și condamnați, pentru crime împotriva umanității. Carantina ăstora e NEJUSTIFICATA, SE MINTE INCREDIBIL, RUȘINE MEDICILOR ȘI SPECIALIȘTILOR (CU MICI EXCEPȚII) CARE TAC CA MORTU-N PĂPUȘOI, ORI DE FRICA, ORI DIN INTERES. GO, Trump!

  5. Ăia își apară familiile și copiii, băăă, având și un președinte cu sânge în instalație, nu ca amărâții de românache! Treziți-vă, români, că alte popoare o vor face și iar rămânem de căruță!

  6. Culmea tupeului : Noi , mancurtii din Transnistria, suntem somnambuli , mergem ca impiedicatii pe drum si le cerem romanilor sa se trezeasca ? Mi-a dat o dihanie de meletean un spit de botina in cur si mi-a soptit printre dinti ” Valea ” de am iutit instant pasu si m-am trezit calare pe calul de la statuia lui Suvorov .

    • Sunt prost facut gramada , ma privesc tamp in oglinda la ora 0:43 si ma rastesc la aratarea cheala : Fii, dracului , mai explicit , Kostea , cine ti-a baut damigeana de mitilic , Volodea ? Liubov,,,

  7. Donald sa faca ca domnul Trudo sa interzica AR 15 kalasurile si armele de asalt si o sa vina cu sifoane pocnitori si chiusoare.
    Americanul trebuie sa inteleaga ca e spre binele lui sa se fereasca sa stea la distanta sa umble mascat sa pastreze distanta un timp pana ce virusu lui Chalake dispare sau il ia dracu.
    Daca nu e posibil sa fie si alti bolnavi si un nou val pandemic e ca valu ala de tsunami din Indonezia cand a maturat titulea.
    Acolo vad o trupa de barbati înarmati pt razboi mondial fara rabdare care se comporta feminesc.
    Lupta e cu virusu nu la plesneala.

  8. poate ar trebui si la noi o epurare a clasei politice!!!!…sa-i vedem dupa aia daca mai au curaj sa atenteze la drepturile fundamentale ale omului>>!!!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger