AcasăNewsScene incredibile in Primaverii: SPP a tras cu pistolul dupa Ion Iliescu

Scene incredibile in Primaverii: SPP a tras cu pistolul dupa Ion Iliescu

Un incident care a fost la un pas sa se soldeze cu  cu consecinte din cele mai tragice a avut loc in curtea cochetei vilute de pe Bulevardul Primaverii, colt cu Strada Moliere, unde, la parter, locuieste si in prezent Ion Iliescu.

Ca fost preşedinte al României, lui Ion Iliescu i se asigură în permanenţă protecţie la cel mai înalt nivel

Fiind vorba de un fost presedinte al Romaniei, Serviciul de Protectie si Paza are obligatia legala de a-i asigura demnitarului securitatea, atat in deplasarile acestuia, cat si la resedinta. Numai ca, tocmai cei platiti pentru a-l proteja pe Ion Iliescu de orice eveniment neprevazut erau sa o comita. Si inca rau de tot…

Sef de obiectiv

Arma gărzii de corp s-a descărcat în curtea reşedinţei fostului preşedinte din cartierul Primăverii

Astfel, paza celui care a condus Romania atatia ani este asigurata in regim permanent. Pe trotuar, chiar la intrarea in curtea adapostita de un gard inaltat special si vopsit in verde se afla o ghereta in care este mereu de serviciu un subofiter. Drept masuri suplimentare, in interior, un al doilea „sepepist” face de garda, uneori  fiind vorba chiar de seful de obiectiv. De altfel, acesta este si protagonistul incidentului care, desi involuntar, este de o gravitate fara precedent.

S-a crezut John Waine

Conform informatiilor noastre, dupa ce „obiectivul” a ajuns acasa, acesta i-a salutat pe aghiotantii care l-au adus si pe cei care  se aflau la post la resedinta sa. Numai ca, dupa ce fostul presedinte a patruns in casa si a inchis usa dupa el, seful de obiectiv a incercat si el, in gluma, o cascadorie, scotand pistolul din toc si facandu-se ca trage „pe sub mana” in urma presedintelui de onoare al PSD. Numai ca arma a percutat si, incredibil, pistolul s-a descarcat accidental, spre stupoarea tuturor celor prezenti. Din fericire, Iliescu apucase sa traga usa dupa el. Sigur, poate ca glontul nu avea sa il nimereasca. Dar, sa nu uitam de varsta inaintata a politicianului si de faptul ca acesta a fost operat pe cord deschis, avand numai putin de cinci stent-uri pe inima. Iar sfarsitul povestii este la fel de terifiant ca si incidentul insusi : „pistolarul” neglijent a fost mustrat cu mutarea la Sectia „Trasee”, unde primeste prima de comanda…

Lui Iliescu i-a cazut greu scandalul din partid

Mircea Geoana a fost exclus din PSD, iar pe Ion Iliescu l-au luat durerile de stomac. Fostul presedinte al Romaniei a petrecut o noapte la Spitalul Elias din Capitala din cauza unor tulburari digestive. Afectiune pusa, oficial, pe seama alimentelor, desi se stie foarte bine ca doamna Nina Iliescu controleaza cu mare atentie dieta sotului ei. Prin urmare, cum varianta prea mult piper in tocanita nu este plauzibila, cel mai probabil tulburarile cu pricina au aparut pe fond nervos. Pe langa Sorin Oprescu si Victor Ponta, interesat de suferinta  fostului presedinte s-a aratat si Mircea Geoana care, de altfel, i-a si urat “multa sanatate”. “Faptul ca ne mai impungem este una, sanatatea este altceva. Sper sa-si revina cat mai repede”, a mai declarat Geoana.

author avatar
Catalin Tache
10.206 afisari

11 COMENTARII

  1. ”Numai ca arma a percutat si, incredibil, pistolul s-a descarcat accidental, spre stupoarea tuturor celor prezenti. Din fericire, Iliescu apucase sa traga usa dupa el.”

    hahahahahahahahhahahahahahaha

  2. Astia vor cu orice pret sa il curete pe nea Nelu si cauta tot felul de metode sa il curete. Una dintre ele este si aceasta metoda de ai trimite la paza „Gioni Vine” destia, care fac bravuri si stau cu arma neasigurata. De data asta a scapat dar data viitoare……. 🙂

  3. nenorocitul asta de ofiter trebuia dat afara din spp nu mutata in alta parte la sectia trasee unde poate speria sau rani mai multi trecatori de pe strada la o viitoare ”cascadorie”
    sau o fi ruda cuiva?
    la fel si pahontu sdeful spp care ar trebui sa isi dea demisia urgent sau sa se intoarca eventual la cătanele lui de la armata de unde a venit ….,

  4. Voi va si imbatati inainte sa publicati aberatiile astea sau va vin asa spontan?
    Audienta, audienta, dar macar sa fie informatiile adevarate.

  5. Habar nu ai nenea spp-ist ce servicii aduceai tarii daca-l mierleai pe javra asta imputita.Iti faceai loc in cartea istoriei pentru eternitate.
    Ideal ar fi sa te mai gandesti data viitoare.Sau poate un alt erou…nu vedeti ca saracia asta de comunist care a nenorocit o natiune,numai nu mai piere?Macar bine ca nu are copii sa perpetueze specia.Sa putrezesti de viu ilici.Nemernicule.
    Am zis !

  6. Baiiiii!!!!! Sunteti niste bulangii. Nu l-am votat niciodata pe Iliescu, dar nici nu-i doresc moartea. Sunteti niste neispraviti. Nu aveti nimic in capetele alea blege.
    Sa va fie de bine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger