AcasăNewsScene HORROR! Un sucevean a ales sa isi puna capat zilelor in...

Scene HORROR! Un sucevean a ales sa isi puna capat zilelor in cel mai TERIFIANT mod! (VIDEO)

Gestul socant al unui barbat din Dolhasca, Suceava, a socat o tara intreaga. El a ales sa se sinucida printr-un mod demn de filmele de groaza.

Barbatul in varsta de 51 de ani si-a pus capat zilelor dupa ce a intrat cu masina intr-un tir care mergea regulamentar pe contrasens. Accidentul a avut loc in jurul amiezei, pe DJ 208N A, care leaga Suceava de Dolhasca. Sinucigasul a premeditat tot si dupa ce a asteptat cateva minute intr-o curba sa vina o masina mare, a pornit in drumul care avea sa ii aduca moartea.

In momentul in care autovehicului a atins viteza de 100km/h, omul si-a dus la indeplinire planul macabru si a intrat in camion. Soferul de la volanul Fordului Ka a murit pe loc si a fost scos cu dificultate din mormanul de fiare contorsionate de catre cei de la Descarcerare.

Soferul tirului a incercat sa il evite insa a ajuns si el in sant, dar din fericire a scapat teafar. Acum, barbatul se afla in stare se soc dupa tragedia in care a fost implicat.

Barbatul care si-a pierdut viata avea trei copii si era in divort de sotia sa. In aceasta dimineata, femeia i-a dat de veste ca nu mai exista sansa de impacare, iar el a amenintat-o ca isi va pune capat zilelor. Autoritatile fac cercetari pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a petrecut accidentul. La fata locului a venit si unul din copiii decedatului, care era in stare de soc. Nimeni nu se astepta ca omul sa recurga la acest gest, arata Informatiata.ro.

 

author avatar
Anca Murgoci
625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger