AcasăNewsScene HORROR: O acrobata a Cirque du Soleil a cazut in gol,...

Scene HORROR: O acrobata a Cirque du Soleil a cazut in gol, in timpul unui show in Vegas (VIDEO)

Spectatorii, dar si colegii unei acrobate au asistat ingroziti la ultimele momente din viata tinerei Sarah Guyard-Guillot. Aceasta a cazut in gol de la 15 metri inaltime, dupa ce a alunecat in timpul unei scene, iar cablul de siguranta s-a desprins, lasand-o practic, fara sustinere.

Tragedia s-a produs catre finalul unui spectacol pe care membrii celebrei trupe de artisti il sustineau, sambata seara, in Las Vegas. Martorii povestesc faptul ca, initial, privitorii aflati in gradene au crezut ca momentul in care acrobata in varsta de 31 de ani cade de la inaltime si ajunge in mijlocul arenei ar fi fost tot parte a scenariului show-ului „KA”, conform Daily Mail. N-a fost, insa, asa. Iar acest lucru l-au inteles dupa ce au observat reactia colegilor femeii in varsta de 31 de ani, care, socati de ce i s-a intamplat, au incercat sa o ajute.

Din nefericire, desi a fost dusa rapid la spital, artista Cirque du Soleil nu a supravietuit. Moartea sa a fost confirmata de catre oficialii companiei artistice, care si-au exprimat regretul pentru imensa pierdere. Cunoscutii au povestit ca Sarah Guyard-Guillot, mama a doi copii, si-a dedicat peste 10 de ani din viata pasiunii pentru coregrafie si elemente specifice spectacolului de circ.

Celebra trupa de artisti a fost pentru prima oara in Romania anul trecut, show-urile lor avand un succes imens la public. Componentii Cirque du Soleil vor reveni, in septembrie, cu un spectacol ce va fi prezentat spectatorilor care isi cumpara bilete la reprezentatia de la Pavilionul Romexpo.

[youtube]05pbjJ4jwO8[/youtube]

[youtube]vqcKN8f4LkM[/youtube]

514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger