AcasăNewsScene horror la Iasi, unde 4 persoane au cazut de pe case

Scene horror la Iasi, unde 4 persoane au cazut de pe case

Ziua de sambata a fost una cu ghinion pentru locuitorii din judetul Iasi, patru dintre acestia ranindu-se intr-un mod asemanator: toti au cazut de pe case.

Cel mai ghinionist dintre raniti este Vlad C., un barbat de 41 de ani, din Costesti. Acesta lucra la acoperisul propriei case in momentul in care s-a ranit cu un polizor la fata, s-a dezechilibrat si a cazut de la circa 2,5 metri inaltime.

Barbatul a fost transportat in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce medicii au constatat ca traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractura de orbita si emfizem subcutanat la nivelul toracelui.

Conform bzi.ro, un barbat de 74 de ani, din comuna Oteleni, a cazut si el de la o inaltime de 4 metri, cand incerca sa-si monteze o antena parabolica pe casa. Barbatul a fost transportat si el la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, avand traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominala, contuzie de coloana vertebrala si un traumatism la glezna stanga.

Tot de pe case au cazut sambata si alti doi ieseni. Un barbat de 48 de ani a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral si cu o plaga contuza cu hematom epicranian parieto-occipital stang, iar o femeie de 31 de ani, din Letcani, a fost tratata la domiciliu, dupa ce a suferit o contuzie toraco-abdominala si una la umarul stang.

sursa foto: iasiplus.ro

author avatar
Cristi Ionita
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger