AcasăNewsScene HORROR la Constanţa: un fiu de procuror s-a ÎMPUŞCAT în cap!...

Scene HORROR la Constanţa: un fiu de procuror s-a ÎMPUŞCAT în cap! Cum l-a găsit tatăl său (VIDEO)

politistVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

Fiul procurorului constănțean Teodor Niță, fost candidat la șefia DIICOT, s-a împușcat duminică. Tocmai tatăl său a sunat disperat la serviciul de urgență anunțând că fiul său s-a împușcat şi solicitând ajutor.

Tânărul de 31 de ani este în prezent în viață, dar se află în stare critică la spital.

Şi-a tras un glonţ în cap cu arma tatălui

Din primele date se știe că fiul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui. Glonțul ar fi intrat și ieșit din craniu. Înainte de a comite gestul, tânărul i-ar fi trimis tatălui un mesaj de adio pe telefon. Tânărul a fost intubat și ventilat.

Anchetatorii se află la fața locului și urmează să stabilească ce a condus la această tragedie. Polițiștii iau în calcul toate ipotezele, însă cea mai plauzibilă în acest moment pare cea a tentavivei de sinucidere.

Poate sta în comă mult timp

Tânărul a fost intubat, ventilat și dus la UPU. Glonțul a intrat și e ieșit din craniu. Poate rămâne în moarte clinică mult timp de acum încolo. Înainte de a comite gestul fatal, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon.

Poliția vine cu primele precizări în cazul fiului de procuror care s-a împușcat astăzi. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului.

Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

author avatar
Andrei Ștefan
965 afisari

7 COMENTARII

  1. Daca arma este a tatalui sau, cum a ajuns in mana fiului. Arma trebuia sa fie incuiata si asigurata, cartusele si inchizatorul (piesa a treia) incuiate si asigurate separat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger