AcasăNewsScene halucinante la un centru de tip familial din Giurgiu. Comportamentul șocant...

Scene halucinante la un centru de tip familial din Giurgiu. Comportamentul șocant al unui polițist: „Dacă îți mai aud gura, te omor!” – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Visinel Balan

Scandal într-un centru de tip familial din Giurgiu. În prim-planul imaginilor care s-au răspândit cu repeziciune în spațiul public în ultimele ore apare un polițist.  Așadar, un om al legii. 

Sunt imagini cu un puternic impact emoțional, dar și care conțin un limbaj vulgar, folosit de către un apărător al legii, până la urmă, la adresa unor tineri.

Un poliţist a fost filmat în timp ce se comporta agresiv fizic și verbal la adresa mai multor copii de la o casă de tip familial din Giurgiu.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu jumătate de an, dar imaginile au apărut abia recent
Fostul subsecretar de stat din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Vişinel Bălan, a postat pe Facebook imaginile pur și simplu șocante. Înregistrarea a fost surprinsă într-un centru de copii din Giurgiu.

În filmare e surprins un polițist care are un comportament agresiv față de o fată. Ba mai mult, le vorbește urât și le amenință pe restul celor prezente la acel moment în preajma sa.

Fir-aţi ale dracu de nesimţite! Nu mai face aşa la mine! Nu pui tu mâna pe mine! Băi, nu pui mâna tu pe mine! Uită-te la mine” – se aude bărbatul pe filmare.

Apoi, acesta se adresează altei persoane, căreia îi spune pe un ton amenințător: „Tu, dacă îţi mai aud o dată gura, te omor!”.

Reacția IPJ GIurgiu

Imaginile sunt din luna aprilie a acestui an, iar omul legii este cercetat pentru faptele sale, potrivit stiriletvr.ro.

De la nivelul IPJ Giurgiu a apărut o primă reacție în acest caz, după ce filmarea a devenit publică.

„Astăzi, 6 octombrie, conducerea IPJ Giurgiu a luat cunoştinţă cu privire la apariţia în spaţiul public a unei filmări în care un agent de poliţie al Biroului de Ordine Publică Giurgiu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu agresează o persoană. În urma verificărilor efectuate a fost stabilit faptul că evenimentul s-a produs la data de 14 aprilie 2023, cu ocazia unei intervenţii într-un centru de tip familial aparţinând DGASPC Giurgiu, ocazie cu care au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.61/1991 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice prin producerea de zgomote”, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de IPJ Giurgiu, conform sursei citate.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional și cu un limbaj licențios:

author avatar
Andrei Coman
313 afisari

8 COMENTARII

  1. „Așadar, un om al legii. ”
    Nu mai folositi cuvinte din astea mari. Un taran cu 12 clase si o postliceala de 6 luni la Scoala de Politie Campina, nu poate fi numit om al legii. E clar?

  2. Domnu’ Ciolacu,modificati denumirea Agentiei din protectia copilului,in ” terorizarea,oropsirea copilului „,si includeti politia Romana pe lista orgenizatiilor teroriste.

  3. Domnu’ Ciolacu,modificati denumirea Agentiei din protectia copilului,in ” terorizarea,oropsirea copilului „,si includeti politia Romana pe lista orgenizatiilor teroriste.

  4. Pe astia ii plange toata ziua colega Claudia Marcu ,progabil ajunsa lider de sindicat a politiei romane ca nu le mai da statul nu stiu ce sporuri ,chirii si indemnizatii.E plina militia de animale ca asta ,de golani si derbedei care isi imaginwaza ca sunt buricul pamantului ca poarta o uniforma si un pistol.Intrebati omul de pe strada ce parere are despre astia.

  5. Daca fetita aia a tipat si a pus mana pe un politist, nu are frica de voi.Veti fi viitoarele victime.
    Nu e bine cum a procedat politistul dar ei trebuie instruiti cum sa se comporte cu minori violenti.Ar trebui sa aiba o procedura speciala.

  6. „tulburarea ordinii şi liniştii publice prin producerea de zgomote” ati uitat de amenintari cu moartea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger