AcasăNewsScene halucinante într-un mall din Ploiești! Scandal cu cuțite în zona restaurantelor:...

Scene halucinante într-un mall din Ploiești! Scandal cu cuțite în zona restaurantelor: bătăușii au împărțit pumni, picioare și tăvi – VIDEO

bataieScene halucinante într-un mall din Ploiești! Scandal cu cuțite în zona restaurantelor: bătăușii au împărțit pumni, picioare și tăvi - VIDEO

Scene incredibile au avut loc în zona restaurantelor fast-food a unui centru comercial din Ploiești. Zeci de clienți s-au luat la bătaie cu scaune și cu tăvi.

Incidentul a avut loc într-un mall aflat la ieșirea din Ploiești, spre Valea Prahovei. Potrivit martorilor, un grup de bărbaţi l-ar fi atacat pe un tânăr, pe fondul unui conflict mai vechi.

S-a reaprins un conflict mai vechi

În timpul altercaţiei, unul dintre aceştia a scos şi un cuţit, potrivit martorilor, însă nu l-a folosit. În bătaia generală care s-a iscat au fost implicate şi mai multe femei, potrivit telegrama.ro.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum protagoniștii scandalului își împart pumni, picioare, scaune și tăvi. La „circ” au luat parte atât femei, cât și bărbați.

Din cele două tabere, oamenii au împărțit pumni, picioare și tăvi, aruncate dintr-o parte într-alta.

Trei bărbați arestați

În zadar a încercat unul dintre agenții de pază ai mall-ului să restabilească ordinea. Bărbatul aproape că nici nu este observat de către cei care erau preocupați să se certe și să împartă pumni și picioare.

Trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore de Poliţie şi ulterior plasaţi în control judiciar, după o altercaţie izbucnită sâmbătă în interiorul centrului comercial Ploieşti Shopping City, în timpul căreia unul dintre agresori a scos un cuţit, iar un bărbat s-a ales cu o dublă fractură de mandibulă.

Bărbatul, care a suferit o dublă fractură de mandibulă, a ajuns la un spital din Bucureşti, unde a primit îngrijiri medicale, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale zilele viitoare.

Poliţia Prahova a anunţat că a deschis o anchetă pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

author avatar
Andreea Vlad
701 afisari

4 COMENTARII

  1. ” au fost implicate şi mai multe femei” Nu femei ci ti ganci. Ei sunt tot ti gani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger