AcasăNewsScene greu de imaginat: politisti fugind dupa un fotbalist scos cu targa...

Scene greu de imaginat: politisti fugind dupa un fotbalist scos cu targa de pe teren (VIDEO)

Imaginile zilei, care s-au raspandit cu repeziciune in randul microbistilor, dar nu numai vin din Ecuador. De pe un stadion a carui arena a parut sa se transforme, pentru cateva minute, intr-un platou de filmare, cu scene iesite din tipare.

La prima vedere, e greu de inteles ce se intampla. Pare a fi o interventie clasica a personalului medical, in cazul unui jucator accidentat grav, scos cu targa de pe teren, dus la ambulanta si apoi la spital.

Primele semne ca nu e o situatie chiar obisnuita au aparut in momentul in care masinuta pe care a fost urcat fotbalistul ecuadorian a inceput sa fie urmarita, rand pe rand, de perechi de oameni ai legii. Au fost prima oara doi, au aparut in cadru alti doi si tot asa pana cand numarul politistilor care alergau de zor dupa sportivi aflat- aparent- in mare suferinta parea sa rivalizeze cu o echipa de fotbal.

Pana sa va lasam sa priviti imaginile, ca mai spunem doar atat: protagonistul scenelor nemaivazute pe un teren de fotbal este Enner Valencia. Are 26 de ani, cand nu evolueaza in selectionata ecuadoriana joaca la o echipa cunoscuta din Premier League, si, din cate noteaza presa internationala, ar fi ajuns in aceasta situatie dintr-un motiv extrasportiv. Adica pentru ca nu ar fi platit la timp pensia alimentara pentru copilul sau, ar fi incercat sa fenteze vigilenta oamenilor legii, in speranta ca ar putea parasi stadionul cu o ambulanta. Si mai clar fie spus, aceasta ar fi fost solutia gasita pentru a evita o eventuala arestare, in momentul in care tanarul a inteles ca politistii nu au avut nicio problema sa-l astepte la stadion. Putin zis inedit, nu-i asa?

[youtube]cQN1XhVbhJA[/youtube]

sursa foto: captura Youtube

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger