AcasăNewsScene desprinse din filmele de groază, la Iaşi: un bărbat a încercat,...

Scene desprinse din filmele de groază, la Iaşi: un bărbat a încercat, prin lovituri cu ciocanul, să omoare o prostituată!

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Atac sângeros la Iaşi, într-un caz care a şocat o ţară întreagă. O tânără de 20 de ani se zbate între viață și moarte la spital după ce a fost lovită în repetate rânduri cu ciocanul în cap de 25 de ani.

Individul a atacat-o fără milă chiar în momentul când femeia i-a deschis uşa.

A racolat-o pe Internet

Anchetatorii spun că fapta a fost premeditată, iar femeia a scăpat cu viaţă, dar cu grave leziuni după ce a fost lovită în repetate rânduri cu un ciocan n cap.

Atacul sângeros a avut loc chiar la domiciliul fetei de 20 de ani care practica prostituția în apartamentul său. Ionuț Proca, angajatul primăriei, a racolat-o pe tânără pe internet, după care a stabilit când să se întâlnească.

„S-a reţinut din mijloacele de probă administrate în cauză că în noaptea de 17/18 februarie 2024, după premeditarea şi efectuarea de acte de pregătire a faptei, sub pretextul intreţinerii de relaţii sexuale contra cost cu persoana vătămată C L G, a pătruns in apartamentul acesteia, din municipiul Iaşi, strada Chimiei, iar, in interior, i-a aplicat multiple lovituri in zona capului, cu un obiect contondent (ciocan)”, se arată în actele de urmărire penală.

Victima, într-o baltă de sânge

Femeia a suferit grave leziuni la cap. Documentele medicale arată că ea are contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu înfundare, plăgi, care necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus în pericol viaţa.

Ionuț Proca este angajat al primăriei Iași din anul 2022 la Biroul de Cooperare Transfrontalieră.

Miercuri, 21 februarie, anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au emis ordonanţă de reţinere pe numele suspectului şi solicit instanţei de judecată arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 25 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

author avatar
Andrei Ștefan
546 afisari

11 COMENTARII

  1. ”a fost lovită în repetate rânduri cu ciocanul în cap de 25 de ani.” Nu avea cum. Ea avea / are 20 de ani.

  2. Pai, prostotutia nu e ilegala.
    Cica a sesizat politia, unul care „o supraveghea”, adica proxenetul.Politia nu il intreaba cum isi castiga traiul?
    Ca poate”supraveghea” mai multe fete, poate fara voia lor, poate minore????

  3. Andrei Stefan strikes again… „O tânără de 20 de ani se zbate între viață și moarte la spital după ce a fost lovită în repetate rânduri cu ciocanul în cap de 25 de ani.”
    Meserie invatata la Facultatea de Aragaze si Butelii de la Spanu Hamlet.

  4. Probabil va scăpa . E nevoie de acesti psihopati ,sa aibă televiziunile audienta. Mai e si gașca din care face parte. Un om de vaza al partidelor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger