AcasăNewsScene de violență extremă în parc. Un bărbat a agresat mai mulți...

Scene de violență extremă în parc. Un bărbat a agresat mai mulți copii. Atenție, imagini șocante – VIDEO

parcScene de violență extremă în parc. Un bărbat a agresat mai mulți copii. Atenție, imagini șocante - VIDEO

Noi scene violente au fost surprinse într-un loc de joacă, de această dată din Drobeta Turnu Severin. Un individ s-a năpustit asupra unui copil aflat pe terenul de joacă, pe care l-a lovit cu pumnul. Apoi a mers spre un alt băiat, pe care l-a tras de urechi.

Se pare că totul a pornit după ce bărbatul i-ar fi auzit pe băieți vorbind urât cu cineva și a decis să-i pedepsească. Potrivit martorilor, agresorul era nemulţumit că adolescenții de pe terenul de sport nu i-ar fi lăsat şi pe copiii lui să se joace cu mingea de fotbal şi a încercat, astfel, să facă dreptate, scrie presa locală.

Imagini video au fost postate pe Facebook, cu un bărbat care intră pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin, unde mai mulţi copii de circa 14-15 ani se joacă. Bărbatul îi ameninţă, îi înjură şi chiar îi îmbrânceşte pe copii. Revoltător este că totul s-a petrecut sub privirile altor adulți care nu au intervenit.

Poliţiştii s-au autosesizat, după apariţia imaginilor în spaţiul public, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe.

author avatar
Andreea Vlad
415 afisari

2 COMENTARII

  1. Chiar ca-ti vine sa sai si sa dai numai suturi si palme la putoii aia galagiosi care nici nu te lasa sa asculti ciripitul mierli sau sa atipesti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger