AcasăNewsScene de groază: O angajată a Spitalului Municipal Hunedoara a căzut de...

Scene de groază: O angajată a Spitalului Municipal Hunedoara a căzut de la etaj!

(foto: Facebook/Ministerul Sănătății)

Intervenție contracronometru a cadrelor medicale, miercuri, pentru salvarea unei femei care, din primele informații, ar fi căzut de la etajul doi al unui spital din Hunedoara.

Alerta s-a dat la Spitalul Municipal Hunedoara, acolo unde s-a produs incidentul cu urmări grave. Din primele date, ar fi vorba despre o femeie care lucrează la unitatea spitalicească respectivă. Și care ar fi căzut de la nivelul etajului doi al clădirii spitalului.

Potrivit antena3.ro, e vorba despre o asistentă medicală, iar medicii fac manevre de resuscitare şi încearcă să-i salveze viaţa femeii.

Primele informații de la Poliție

În acest caz a fost anunțată și poliția. „La data de 28.06.2023, IPJ Hunedoara a fost sesizat despre faptul că o angajată a Spitalului Municipal Hunedoara s-a aruncat de la etajul II al clădirii unității medicale.

Se efectuează manevre de resuscitare”, informează, miercuri, Poliţia Hunedoara.

Nu se cunosc până la acest moment mai multe detalii cu privire la acest caz șocant. Deocamdată nu se știu exact condițiile în care s-a produs întregul incident. Dar, cel mai probabil, în perioada următoare, polițiștii vor pune cap la cap informațiile pe care le vor obține în cadrul cercetărilor și vor stabili precis ce anume s-a întâmplat de a ajuns femeia să cadă de la etaj.

author avatar
Andrei Coman
269 afisari

5 COMENTARII

  1. ”În conformitate cu politica postului Channel 40 de a vă prezenta cele mai noi știri despre sânge și curaj,
    în culori vii, veți asista la o nouă premieră: sinuciderea în direct.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger