AcasăNewsSCENE DE GROAZA in Piata Universitatii din Capitala! Barbat injunghiat sub ochii...

SCENE DE GROAZA in Piata Universitatii din Capitala! Barbat injunghiat sub ochii autoritatilor!

O femeie a injunghiat un barbat aflat pe o banca din zona Pietei Universitatii din Bucuresti, intreaga scena fiind surprinsa, duminica, de o patrula de jandarmi aflata in apropiere. Oamenii legii au chemat de urgenta o ambulanta, iar agresoarea a fost dusa la politie pentru continuarea anchetei, potrivit unui comunicat remis de  Jandarmeria Capitalei.

Patrula Jandarmeriei Capitalei, aflata in zona fantanilor din Piata Universitatii, a observat, duminica, in jurul orei 17:00, cum o femeie, aflata pe o banca, a scos cutitul si l-a injunghiat pe barbatul care statea langa ea. Jandarmii au intervenit imediat, acordandu-i primul ajutor victimei, si au solicitat o ambulanta.

Agresoarea, in varsta de aproximativ 50 de ani, fara ocupatie, le-a povestit oamenilor legii ca incidentul a pornit de la niste neintelegeri cu barbatul, iar ceea ce a determinat-o sa scoata cutitul, pe care il avea asupra ei, si sa-l injunghie pe individ a fost limbajul acestuia, se mai arata in comunicatul Jandarmeriei Capitalei.

Oamenii legii au intocmit documentele de constatare pentru infractiunea de vatamare corporala si au dus-o pe femeie la politie, unde vor continua cercetarile. Aceasta risca o pedeapsa intre sase luni si cinci ani de inchisoare.

author avatar
Alina Costache
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger