AcasăNewsScene de groază în Parcul IOR din Bucureşti. Un bărbat de 40...

Scene de groază în Parcul IOR din Bucureşti. Un bărbat de 40 ani a fost găsit spânzurat de un copac

Trecătorii din Parcul IOR din Bucureşti au avut parte de un şoc când au descoperit cadavrul unui bărbat. Oamenii au alertat imediat Poliţia.

La locul indicat, forțele de ordine împreună cu un echipaj de prim-ajutor au confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 40 de ani.

Un bărbat s-a spânzurat în IOR

Bărbatul mort ar fi fost găsit spânzurat de un copac. Politiștii ar fi găsit și mesaje în care dădea de înțeles că își ia adio.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Depresia a „ucis” şi la Poliţia Rutieră

Un poliţist de 39 de ani, de la Biroul Rutier Roman, s-a sinucis, în urmă cu trei săptămâni, în timpul serviciului.

Această dramă ridică un nou semn de întrebare asupra modului în care se fac testele psihologice în ministerul de Interne.

Anchetatorii au precizat că el era angajat în Poliţie de şapte ani, fiind declarat apt la testul psihologic. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au anunţat că poliţiştii din Roman au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că soţul ei s-ar fi sinucis în locuinţa comună.

“Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului.

Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16.01.2017”, au precizat poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger