AcasăNewsScene de GROAZA in Brasov: Femeie MUTILATA pe strada!

Scene de GROAZA in Brasov: Femeie MUTILATA pe strada!

O femeie din Brasov a trait clipe cumplite, chiar in scara blocului in care locuia. In timp ce se indrepta spre serviciu, tanara, in varsta de 31 de ani, a fost atacata de un barbat care a stropit-o cu o substanta chimica pe fata si pe membre.

Victima a fost transportata de urgenta la spital, cu arsuri de gradul I si II pe fata, torace si membrele superioare, fiind acum internata la Spitalul Judetean Brasov.

Agresiunea a avut loc in scara blocului, in timp ce victima se indrepta spre locul de munca. Politistii au gasit borcanul din care a fost aruncata substanta, insa nu au identificat, inca, despre ce substanta chimica este vorba. Anchetatorii asteapta ca femeia sa ofere informatii legat de agresor.

„Am intervenit cu un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor. Femeia era constienta si a fost transportata la spital. Este vorba despre arsuri de gradul I si II. Nu se cunoaste cu exactitate substanta chimica, se fac cercetari. Din informatiile pe care le detin incidentul s-a petrecut pe casa scarii”, a declarat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

 

author avatar
Alina Costache
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger