AcasăNewsScene de groază cu un concurent de la „Chefi la Cuțite”! A...

Scene de groază cu un concurent de la „Chefi la Cuțite”! A vrut să omoare un om într-o parcare, cu cuțitul primit în emisiune

chefi la cutiteScene de groază cu un concurent de la „Chefi la Cuțite”! A vrut să omoare un om într-o parcare, cu cuțitul primit în emisiune

Scene îngrozitoare au avut loc într-un centru comercial din sectorul 6 al Capitalei. Un fost concurent de la „Chefi la Cuțite” ar fi încercat să omoare un bărbat, utilizându-se de cuțitul primit la emisiune.

Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți instructori de fitness și de dans din Capitală, care a participat de-a lungul timpului la mai multe emisiuni TV. Bărbatul a fost încătușat de polițiști, după ce a încercat să înjunghie un bărbat.

Victima a făcut plângere pentru tentativă de omor

Conflictul dintre Fernando Polo și adversarul său a avut loc în parcarea unui complex comercial din Militari, după ce au ieșit de la sală. Dansatorul originar din Republica Dominicană amenința cu arma albă, iar la un moment dat a fost lovit cu palma. S-a prăbușit la pământ, s-a ridicat și s-a repezit din nou la persoana cu care se certa, pentru a-l înjunghia.

Fernando Polo s-ar fi luat la scandal cu un practicant de sporturi de contact. Potrivit presei de cancan, instructorul de dans l-a provocat în repetate rânduri la o confruntare pe luptător, dar cel din urmă ar fi refuzat.

Incidentul a avut loc în toamna anului trecut

Evenimentul nefericit a fost surprins de camerele video. Mai mult, chiar luptătorul l-a filmat pe Fernando, în timpul conflictului, potrivit gandul.ro.

Polițiștii bucureșteni au anunțat că, la data de 29 noiembrie 2022, a fost întocmit un dosar penal, pentru amenințare, care este încă în lucru, la Secția 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că, recent, Fernando Polo s-a prezentat la Secția 21, pentru a depune o plângere în legătură cu incidentul din 29 noiembrie, însă polițiștii l-ar fi refuzat pe motiv că au trecut cele 90 de zile în care putea face reclamație.

author avatar
Andreea Vlad
906 afisari

4 COMENTARII

  1. Politistii sa citeasca legea.
    Chiar daca au trecut 90 zile trebuiau sa inregistreze plangerea si sa se pronunte pe ea.

  2. Nu este adevarat! Cu cutitul imi taiam unghiile in parcare si a venit reclamantul sa rada de mine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger