AcasăNewsScene de groaza: Accidentat de tramvai in fata unui cunoscut mall din...

Scene de groaza: Accidentat de tramvai in fata unui cunoscut mall din Bucuresti!

Calatorii aflati intr-un mijoc de transport in comun care circula, joi, in apropiere de City Mall din sectorul 5 al Capitalei au trecut prin clipe de groaza, devenind, fara voie, martorii unor scene infioratoare. Un barbat a fost prins sub tramvai si tarat cativa metri, inainte ca vatmanul sa ajunga sa opreasca vehiculul.

In conditii inca neclare, barbatul a ajuns sa fie agatat de usa tramvaiului care intra in statia situata in fata centrului comercial, ajungand sa fie tarat, pur si simplu, cativa metri, pana ca vatmanul sa opreasca mijlocul de transport.

Martorii la incident au sunat rapid la numarul unic de urgenta, 112, solicitand interventia medicilor, care sa il ajute pe barbatul ranit. La fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, care, dupa ce i-a acordat primul-ajutor bucuresteanului accidentat, l-a transportat la spital. Conform romaniatv.net, Din primele date, starea omului lovit de tramvai nu este grava.

Urmeaza ca oamenii legii sa declanseze o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul si cine se face vinovat pentru situatia care a sadit groaza in randul martorilor la incidentul produs in apropiere de City Mall.

282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger