AcasăNewsScene de cosmar! Un sofer de autobuz, batut de un barbat care...

Scene de cosmar! Un sofer de autobuz, batut de un barbat care parcase masina neregulamentar! (VIDEO)

Incidentul s-a petrecut in zona Mihail Kolganiceanu, din Bucuresti. Un sofer de autobuz a fost batut de un alt conducator auto, dupa ce acestia s-au sicanat in trafic. Soferul autovehiculului care asigura transportul in comun a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc in jurul orei 10.40, in zona Pietei Kogalniceanu, pe sensul de mers spre Eroilor, din Capitala. Soferul unui autobuz care circula pe linia 137 a fost agresat de catre un alt barbat din trafic, dupa ce l-a atentionat ca a parcat neregulamentar si i-a spus ca nu are pe unde sa mai treaca.

„Proprietarul, deranjat de observatie, a venit in dreptul autobuzului si a discutat cu soferul prin geamul din partea stanga. In timpul discuţiei, soferul autovehiculului l-a lovit cu pumnul pe soferul autobuzului, spargand si geamul”, a declarat Brandusa Raeceanu, purtator de cuvant RATB pentru RTV.

Calatorii au sunat imediat la numarul de urgent 112, iar o ambulata s-a deplasat de urgenta la fata locului, oferindu-i ajutor victimei. Soferul autobuzului a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

author avatar
Anca Murgoci
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger