AcasăNewsScene ca-n filme pe Transfăgărășan: l-a luat pe capota maşinii şi a...

Scene ca-n filme pe Transfăgărășan: l-a luat pe capota maşinii şi a demarat în trombă! (VIDEO)

transfagarasan traficScene ca-n filme pe Transfăgărășan: l-a luat pe capota maşinii şi a demarat în trombă!

Turiştii aflaţi sâmbătă pe Transfăgărăşan au fost martorii unor scene desprinse parcă din filmele de acţiune. Nervii cauzaţi de traficul infernat au cedat complet. Doi şoferi s-au luat la bătaie, iar ce a urmat a şocat de-a binelea.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău, aflat la volanul unui BMW, s-a luat la bătaie cu un şofer din Bihor, pe Transfăgărăşan. Cei doi bărbaţi se aflau în coloană, pe urcare, traficul fiind foarte aglomerat.

A gonit cu „rivalul” pe capotă

Mai mulţi bărbaţi au început să se bată după o tamponare pe cea mai înaltă șosea din țară. Accidentul ar fi avut loc după ce un şofer a încercat să facă o depăşire. Mai multe persoane au coborât din maşini şi au început să se certe.

La un moment dat, unul dintre şoferi l-a luat pe celălalt pe capotă şi a fugit. Într-un clip video postat pe YouTube se poate observa cum unul dintre şoferi se află pe capota unei maşini, în timp ce o tânără ţipă.

În scurt timp, maşina loveşte parapetul metalic de pe marginea drumului, bărbatul de pe capotă cade, iar şoferul accelerează puternic pe sensul de coborâre. Potrivit poliţiştilor, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi distrugere.

author avatar
Andrei Ștefan
918 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger