AcasăNewsScenariu incredibil in cazul deflagratiei de la Calarasi: un locatar a vrut...

Scenariu incredibil in cazul deflagratiei de la Calarasi: un locatar a vrut sa se sinucida!

O tragedie de proportii s-a produs miercuri, in prima zi de Craciun, in Calarasi, unde o explozie uriasa a pus, practic, la pamant un intreg bloc.

Cel putin 20 de apartament au fost distruse, in urma deflagratiei, o femeie a murit, o alta victima a ajuns la Spitalul de Arsi din Bucuresti, in stare grava, alte sase persoane fiind de asemenea ranite.

Initial, locatarii au dat vina pe reprezentantii companiei de distribuire a gazelor, plangandu-se ca au semnalat, de mai multe ori, prezenta unui miros puternic de gaze, dar ca reprezentantii firmei respective nu au luat nicio masura.

Totusi, conform realitatea.net, ultimele informatii arata ca principalul vinovat este un locatar care a vrut sa se sinucida. Anchetatorii sustin ca un verdict final este departe de a fi dat, dar arata ca unul dintre locatari a refuzat sa deschida usa angajatilor companiei de gaze cand acestia au venit in control.

In Calasari s-a format o adevarata celula de criza, condusa de vicepremierul Gabriel Oprea. Sinistratii care au ramas fara locuinte in urma deflagratiei au decis sa doarma la rude si prieteni, refuzand oferta de cazare pusa la dispozitie de primarul Daniel Dragulin. Gabriel Oprea a anuntat ca victimele deflagratiei vor primi ajutoare financiare.

sursa foto: realitatea.net

author avatar
Cristi Ionita
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger