AcasăNewsScenariu de telenovelă: un constănțean și-a dat în judecată soția infidelă și...

Scenariu de telenovelă: un constănțean și-a dat în judecată soția infidelă și a câștigat daune de 50.000 de lei

instantaScenariu de telenovelă: un constănțean și-a dat în judecată soția infidelă și a câștigat daune de 50.000 de lei

Un bărbat din Constanța și-a dat în judecată fosta soție, din cauză că a fost înșelat și a contribuit la creșterea copilului altui bărbat.

Magistrații de la Judecătoria Constanța au decis ca fosta nevastă să-i achite acestuia suma de 50.000 de lei, cu titlul de daune morale, scrie Ziua Constanța. Mai mult, femeia a fost obligată să-i plătească fostului soț cheltuielile de judecată. Decizia nu este însă definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.

Constănțeanul a fost căsătorit cu femeia timp de zece ani. Acesta susține că în urmă cu trei ani a aflat că nevasta i-a fost infidelă. Ba mai mult, a dat naștere unui copil pe care el l-a recunoscut ca fiind al lui.

Constănțeanul a crescut copilul altui bărbat

Bărbatul a transmis judecătorilor că acel copil este de fapt al altui bărbat, situație de care femeia a profitat material și moral, producându-i un prejudiciu moral imposibil de reparat. La rândul ei, femeia susține că nu l-a mințit și că nu se face vinovată de săvârșirea unei presupuse fapte ilicite.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța în ianuarie 2021, având ca obiect „actiune în răspundere delictuală/ pretenții”.

După mai multe termene de judecată, vineri, 7 mai, Judecătoria Constanța a admis cererea de chemare în judecată formulată de către reclamant în contradictoriu cu pârâta.

author avatar
Andreea Vlad
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger