AcasăNewsScenariu de cosmar! Se surpa pamantul sub americani!

Scenariu de cosmar! Se surpa pamantul sub americani!

Autoritatile si cercetatorii americani investigheaza un fenomen de-a dreptul ingrijorator. Din ce in ce mai multe rapoarte indica aparitia brusca a unor gauri ce inghit oameni si locuinte.

Povestea lui Jeffrey Bush, 37 de ani, din Seffner, Florida,  a inspaimantat toata America saptamana trecuta. Omul statea in pat, in dormitor, cand o gaura s-a format sub podea, inghitindu-l!

Surpari „proaspete”

Jeff era in dormitor cand l-a inghitit pamantul

Fratele sau l-a auzit tipand in timp ce cadea in maruntaiele pamantului. Autoritatile nu au reusit sa-i gaseasca trupul.

Astfel de surpari se petrec brusc

Acum, o alta surpare brusca a fost anuntata in regiune, la peste doi kilometri  de locul unde s-a intamplat aceasta scena de groaza.  Pompierii au izolat casa din Cedar Tree, sub care s-a cascat o groapa de 3 metri in diametru, recomandand familiei sa nu mai locuiasca acolo. Alte doua case din apropiere au fost evacuate.

Gauri cat patru stadioane de fotbal

Care este cauza formarii acestor gauri in pamant? Cercetatorii au multe explicatii. Prea multe, pentru ca nu exista un sablon care sa includa toate cazurile raportate. Se spune ca sunt provocate de ape subterane acide,  constructii noi, care apasa pe teren, conducte de apa defecte, care umezesc solul in permanenta, facandu-l sa se scufunde, mine de carbuni in apropiere, extractie de gaze de sist prin fracturare,  secarea unor izvoare subterane si multe altele. Pentru ca e vorba de „o epidemie de gauri provenite din surpari bruste”, care apar oriunde, sub case, pe sosele etc.  In Harrisburg, Pennsylvania, au aparut 41 de astfel de cratere, unele si de 15 metri. In Ohio a aparut unul de dimensiunea a patru stadioane de fotbal, adanc de peste noua metri. In Assumption Parish, Louisiana, a aparut un crater care inca se largeste, avand acum peste 240 de metri in diametru.

author avatar
Adina Mutar
1.211 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger