AcasăNewsScenă morbidă la Cluj: o tânără de 20 de ani, găsită decedată...

Scenă morbidă la Cluj: o tânără de 20 de ani, găsită decedată în faţa blocului!

SMURD

O fată de 20 de ani a fost găsită moartă în noaptea de duminică spre luni, pe carosabil, în fața unui bloc de locuințe, după ce a căzut de la înălțime. Alerta s-a dat după miezul nopții.

Un echipaj SMURD care a sosit imediat la fața locului a constatat că fata nu mai prezenta semne vitale.

Manevrele de resuscitare au durat 60 de minute

Mai multe echipajele au fost trimise la locul indicat, însă tânăra căzută pe carosabil nu mai prezenta semne vitale.

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopţii trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălţime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca.

Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 00.30, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă.

Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă şi care nu mai prezenta semnale vitale”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, medicii au depus eforturi să repornească inima fetei și au efectuat manevre de resuscitare aproape 60 de minute. Din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul tinerei.

Un mister despre cum s-a produs tragedia

Polițiștii cercetează acum împrejurările în care fata și-a pierdut viața. Ancheta va stabili în ce condiții a căzut tânăra de la înălțime și dacă se afla sub influența unor substanțe interzise.

Tânăra are în jur de 20 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan
654 afisari

6 COMENTARII

  1. ”Un mister despre cum s-a produs tragedia”
    Tanara era recunoscuta ca practica cea mai veche meserie. Nu s-a inteles la bani cu beneficiarul de servicii si ala a aruncat-o pe geam.

  2. Depresie. Avea 5 copii, barbatu fugit de acasa, doua slujbe, avea grija si de ma-sa paralizata si de tac-su cu Parkinson, plus o matusa vaduva oarba. N-a mai suportat stresul, oboseala si depresia si a decis sa treaca in Valhala.

  3. Au copiat modelul Putinist; apropo, in Rusia nu s-a mai intamplat astfel cam de vreo luna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger